napıcan ya koynunda sende amanhemde nefret ediyosun
![]()
İtiraf & Söylemek İstediklerimiz Katagorisinde ve Nefret Ediyorum Forumunda Bulunan evinden uzak yalnız kovboy triplerine dayanamıyorum artık.... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Galiba kendinizi pek enteresan sanıyorsunuz.Büyümeyen adam sendromu bu ama yaşlanıyorsunuz.Küstah taklidi yapan erkekler familyasından,milyarlarca zavallı adam midemi kaldıran.Ya siz hiç ...
Galiba kendinizi pek enteresan sanıyorsunuz.Büyümeyen adam sendromu bu ama yaşlanıyorsunuz.Küstah taklidi yapan erkekler familyasından,milyarlarca zavallı adam midemi kaldıran.Ya siz hiç bıkmadınız mı kendinizden?evinizden uzak yalnız kovboy triplerinizden?Hadi gelin uyuyun koynumda,eger çok isterseniz.Ve eğer ben uyanmadan giderseniz beni çok memnun edersiniz....
napıcan ya koynunda sende amanhemde nefret ediyosun
![]()
:d :d :d
maksadı anlamadım bu birrr
büyümeyen çocukluğa lafmı edildi öyleyse karşı çıkıyorum bu konuya leeeyn
Bende çocuğum ne var 19 yaşında bi bebeğim
büyümüş ama beyni cücük kadar olanlardan bahsediyor olmali sinan
sen olgun bir insansın![]()
100 yaşında olsalar yine çocukturlar
kapasite bu kadar![]()
yanlış anlaşılma olmasın İçindek çocuğu öldürmemek gerek zaten.. de kimisi var;onu görünce böyle içindeki çocuğu da onu da öldüresi geliyor insanın.kastım onlara![]()
Onur Allah Kahretmeye seni
lebisss)
dogru söylüyorsun şarkı ile gönderme
![]()
Benim aklıma sezen aksu masum degiliz geldibirden neden bilmiyorum
bence sezen aksunun gelmesi aklına işimizi daha kolaylaştırdı.Zira en iyi özetleyen halimizi o olsa gerek![]()
Paylaş