aslinda iyi bisey yapmisin bedava elektrik
ama sevmedigin birisiyse ve hatta gicik olursan haklisin kim olsa aynisini yapardi
İtiraf & Söylemek İstediklerimiz Katagorisinde ve İtiraf Ediyorum Forumunda Bulunan arkadaşıma elektirik yükledim Konusunu Görüntülemektesiniz.=>ya bi gün ewde oturuyom hiç sevmediğim gıcık bi arkadaşım geldi kız gitsin diye elimden geleni yaptım ama gitmedi en ...
ya bi gün ewde oturuyom hiç sevmediğim gıcık bi arkadaşım geldi kız gitsin diye elimden geleni yaptım ama gitmedi en son olarakta ................
pirize parmağını sokmasını söyledim ama elektirik var dedi yok cnm dedim elektirik olsa ben sana hiç elletirmiyim kız parmağını pirize bi soktu oooooooff
ama sonuç ; nihayet kız bi daha gelmedi.. yaptığım kötü bişey ama yaptım yine olsa yine yaparım![]()
aslinda iyi bisey yapmisin bedava elektrik
ama sevmedigin birisiyse ve hatta gicik olursan haklisin kim olsa aynisini yapardi
abi elektirik faturasına yazık ya![]()
Ben Olsam Elektırık vermezdım ona ılk once temızlık yaptırıdım evde sonrada bıseyler hazırlar hazıladıgım seyın ıcıne fare zehrı katarak oldurudummefta oldu bıdah gozum gormezdı
![]()
beni desteklediğiniz için teşekkürler iii oldu bi daha gelmedi zaten tavsiye ederim![]()
ne edionuz yaww![]()
Allah'ım ne akıllılar var su dunyada yaa
elinin ne işi var prizin içerisinde Allah'ım yaa![]()
cok zalimmissin sende yaffff
Paylaş