herkese merhaba
İtiraf & Söylemek İstediklerimiz Katagorisinde ve İtiraf Ediyorum Forumunda Bulunan Bu itirafta benden olsun haLo Konusunu Görüntülemektesiniz.=>madem herkesin bir itirafi var bende edeyim bir itiraf oysa sen benim ilk gönül agrimdin sokuldun yavasca bana ben insanlardan ...
madem herkesin bir itirafi var bende edeyim bir itiraf
oysa sen benim ilk gönül agrimdin
sokuldun yavasca bana ben insanlardan korkardim, tanimazdim onlari cekinirdim
ve sevmeyi büyükler bilir zannederdim deliler gibi
bir yerlerden cok uzaklardan cikip geldin,bir anda döner oldum
etrafinda hic farkina bile varmadan, bir ugur böcegi aksam lambanin etrafinda
yönünü kaybetmiscesine yolunu ararya, belkide yolunu bulamayacagini bile bile
bosu bosuna döner ya bende sana dönüyordum sadece birazcik ilgi icin
sadece birazcik sevgi icin susamis yüregime sevkatle dokun diye,
oysa biliyormusun ben sadece isigina bile raziydim.
zaman okadar cabuk gectiki, sen lambaydin isiktin gözlerimde ve gün güne dahada fazla isitiyordun etrafini
etrafinda okadar kisi vardiki beni fark edermisin diye bekledim durdum. etrafindakileri izledim kim nasil diye
cünkü gücsüzdüm bir ugur böceginin gücü ne olabilirki söyle bakmazdin bile bana, gün gectikce seni cözümlemek icin ugrastim, söylesem ne olur söylemesem ne olur kizarmi severmi sevmezmi??
ben seni cözümlmeye ugrasirken senin benden yavas yavas uzaklastigini fark ettim. ben gibi etrafinda dönen birisine
vuruldun. isigin ilk zamanlar yaniyordu bende görebiliyordum, ama o kisinin bir gün seni söndürecegini,
isigini alip götürecegini biliyordum
ve biliyormusun benim icin en basit olan yolu beni tanirsin aslinda susmayi sectim
daha öncede yaptigim gibi sustum, elimden gelende sadece buydu. sen beni herzaman bu halimle sucladin nedenler aradin durdunnerden bilebilirdinki
nedenini
bir gün geldi isigini tamamen kacirir oldun benden artik göremiyordum seni, geceleri yönümü bulmama yardimci olan isigim artik sönmüstü göremiyordum etrafimi,
sadece birsey vardi aklimda sen isigini bundan sonra sadece onun icin yakacaktin ona yön gösterecektin, ve simdi sen düsün böyle yalniz birakilmak.
tam hersey basliycak derken bir baskasina isigini yansitmak
bu terk edilmislik nasil bir duygudur sence. tarifsiz bir duygudur, o öyle bir duygudurki sevgidende ötede, nefrettende ötede, beni dahada susmaya itti,
cünkü konussam yine birseyler olacak gibiydi
ama nerden bile bilirdim seni böyle susmakla dahada üzdügümü. bu günün anlamini hatirlarsin belki düsün
gittigin günde pazar günüydü apansizca hic iz birakmadan. sen herseyini silip gittigini düsünürken ben seni arkadaslarina soruyordum
her zaman nasil iyimi evet buda bir itiraftir ben seni nekadar
unutmak istesemde iyi oldugunu sadece iyi oldugunu bilmek yetiyordu
ve neyi anliyordum biliyormusun gün gectikce o karanlikta isigin olmadigi zamanlarda senin sadece o kisi icin söndürdügün isigindaki karanlikta,,??
ben farkina bile varmadan sana olan cözümleyemedigim duygularimin asil sebebini
güclendi yoklugunda tüm duygularim.ama bir duygu vardiki bugün olsun düsündükce sizlatir biryerleri, öyle birakilip gitmek evet ben bunu söylemekten hic gocunmuyorum.
birakilip gitmek son kez olsun bir veda bile etmeden gitmek (acida olsa tatlida olsa sadece bir vedaydi istedigim..)senle ilgili bütün heseyi bir bavula koymama sebeb oldu. sana karsi olan bütün duygularimi koydum eski bir bavula ve kapadim.
biraktim kapkaranlik bir odaya tekrar acilmamak üzere. sensiz gecen aksamlara günlere aylara yillara alisiyordum. artik nefretimde yoktu sadece eskiden iyi bir dost deyip gülümsüyordum
aslinda bir gün olurda bu satirlari okursan bana cok kizacaksin eminimama napim son kez olsun hic kimsenin bilmedigi duygularimi burda beni seni tanimayan belkide dostlarin arasinda paylasmak istedim
biraktigin bosluktan cikmak pek zor olmadi biliyormusun aslinda cünkü seni tanimlayamayan kalbim acmisti kapilarini. bir gün tekrar cika geldi ask kalbime.
hic firastim olmadi tartmaya bu ask denilen seyi yada benim ask zannettigim duyguyu, birden biraki verdim kendimi ellerine. artik gülüyordu yüzüm. Mutlu gibiydim.zaman yine cabucak akiyordu ve bir gün cikageldin uzaklardan.
gidisin ne kadar ani olduysa gelisinde öyle apansiz oldu
Titrer oldu ellerim bir anda görünce seni, oysa bavul halen karanlik bir odadaydi ve kapali kalmak zorundaydi cünkü artik kalbim doluydu. ama yinede seni öyle görünce sasirdim. isigin sönmüs gibiydi, senle konusmayi cok istedim görüsmeyi
ama olmazdi yapamazdim ne sen eski sendin nede ben eski ben
kalbim biraktigin gibide degildi baskasi vardi artik. konusamazdim senle ona bunu yapamazdim cünkü terk edilmek nedir cok iyi bilirim bir baskasina gitmek bir baskasi icin yalniz birakmak ne dir cok iyi bilirim sadece söz vermistim kendime
konusursam sadece bir dost gibi konusacagima dair
sirlarimi isin icine katmayacagima dair ne olursa olsun
yine iyi haberini aliyordum
hatirliyormusun
onca yildan sonra senle ilk konustugumuz ani iki yabanciydik birbirimize
sen beni sucladin neden neden neden diye
nedenini sana söyleyemezdim daha öncede söyleyemedigim seyi simdide söylememeliydim ve ben özürümü dilemistim evet ne olduysa benim yüzümden oldu diyerek özürümü dilemistim senden ama nerden bilebilirdinki sen beni suclamakta hakliydin dost demek arkasinda durmak demekti ben senin arkanda durmamistim sucluydum
sen anlattin ben dinledim o gün sen dinledin ben anlattim
neler yasadigini neden bukadar yorgun oldugunu hic eskiden tartismamiz olmamis gibi iki eski dost gibi dertlestik senle. yine aramizda gecen seyler bozamamisti dostlugumuzu
onca olumsuzluga ragmen yine bulmustuk birbirimizi..
ve o acimasiz herseyi bir anda silen zaman yine cabucak gecti ve bir gün geldi ugruna herseyimi verecegim inandigim adini ask koydugum duygu artik bana aci veriyordu.
kimine göre ben sucluydum kimine göre hataliydim
evet belkide hataliydim kabul ediyorum ben ugruna herkesten selami kestigim ask istemedigim nefret ettigim seyler yapar oldu
evet yine kabulümdür ben aski paylasmam paylastirmam sevgi bir kisiyedir ondan baskasi olamaz olmamali olmadida.
herkese göre suclu benim oysa benim tek sucum sevgimi paylasmak istemememdi.
evet bu konuda eski kafaliyim ama ben bu degilmiydim daha öncedende
öyleyse ikimizde hataliydik..
ask bitti iste benim canimi yakararak ne kadar güclü oldugumu zannetsemde
canimi yakarak bitti..
biliyormusun artik sende bende ayniydik seninde asktan yanmisti dilin bende dilde kalmamisti.
yinede o karanlik odadaki bavul karanlikta kalmaliydi. ama olmadi seni bir kez daha kaybetmeyi göze alarak kapadim gözlerimi ve
ve gecen günkü mesaji attim
simdi yine itiraf ediyorum sana
yinede korkuyorum seni kaybetmeyecegimi bilsem oysalari silerim seni tekrar üzmeyecegimi bilsem tüm gecmisi bir kalemde silerim
ama bir cocuk gibi korkuyorum ya gidersen yine
ya beni birakirsan yalnizligimla? dokunacagim kadar yakinsin belkide nefesin nefesime degecek gibi belkide
belkide beni kimse sen kadar tanimadi
yüzbine itiraf ediyorum bunlari okumayacagini bile bile itraf ediyorum yillardir gizlimdeki duygularimi itiraf ediyorum
bunlari yine bilmeyecegini bile ben senin tanimini yapiyorum
seni bilmeden fark etmeden almisim kalbime
seni bilmeden sevmisim ben..
dipten bir not: aklimdan fikrimden kalbimden ve zikrimden sildim aski aska benzer tüm duygularimi, artik güclenme vaktidir
gitmeden buralardan benim icin özel iki sarkiyla ayriliyorumdinlemeni ne cok isterdim.......
[hide] http://www.mixpod.com/standalone.php?id=22052428 [/hide]
herkese merhaba
sen çok dolmusun be
ne alaka anlayamadım o dolmusta sen nıye bunu yazma geregı duydunkı![]()
Dünyaya kız gelseydim demek geldi içimden gelseydim o ışığı ben verirdim böyle yürekden sevene
Şaka bir tarafa halom bazen teyet geçer aşklar yelkenleri indirmek yerine yeni aşklara açmak lazım aç yelkenlerini hiç indirme bence
sananee
hem ben ona cevap olarak yazdım
abicim okudugun icin tsk ederim. abim simdilik tüm yelkenleri indirdim yeni asklar degilde daha saglam duygularla aska kosmaya hazirlaniyorum
hayalim yaf benim yazima yorum yapsana![]()

valla kardeşim bayagı iyi dökmüşsün içini
selam kardesim icimi dökmek degil ogün bir cok seyi göze almistim
yani esmisti![]()
Paylaş