Abi Nereye Ya..?
Bu Kadar KoLay Mı Bir Sebep SöyLemeden Gitmek..
İzin Vermiyoruz..Gidemezsin..
İtiraf & Söylemek İstediklerimiz Katagorisinde ve İtiraf Ediyorum Forumunda Bulunan DePReM Kardeşiniz Gider+ Flash Hediyemdir Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Selam Geyikhane cemaati aslında güzel bir cümleyle başlamak isterdim demek istediklerime ama bilirsiniz DePReM antikadır beklenmedik şeyler yapar Ben bu ...

Selam Geyikhane cemaati aslında güzel bir cümleyle başlamak isterdim demek istediklerime ama bilirsiniz DePReM antikadır beklenmedik şeyler yapar Ben bu siteye üye oldugumda çok fazla birşey bilmezdim ama burda arkadaş olmayı aile olmayı gördüm ve inanın hiçbir yer burası gibi degil degerini bilin arkadaşlıgınız sanalda bile olsa birgün gerçektede olur kimi kardeşim beni abisi olarak gördü kimide yakın bi arkadaşı olarak ben beni tanıyan tanımayan herkese teşekkür ediyorum kimin kalbini kırdıysam veya bana kızgınlıgı varsa hepsinden özürdilerim aslında bunun bi itiraf olması gerekirdi
aranızda birsüre olamicam sebebini söylemek isterdim ama bu bende kalsın bunuda bi deprem deliliği olarak görün çünkü şu hayatta bitirmem gereken son bir işim kaldı....
Benden Size Ufak Bi Hediye Olsun
Abi Nereye Ya..?
Bu Kadar KoLay Mı Bir Sebep SöyLemeden Gitmek..
İzin Vermiyoruz..Gidemezsin..
nereye yhaözlücez seni
![]()
önemli bir sebebi olmasa gitmezdin...
peki kardeş kendine iyi bak o önemli işlerini
bir an önce hallette çabuk dön aramıza seni özliyeceğiz.....![]()
yine nereyeee
bu kaçıncııcx cx cx cx
Deprem Yine Depresyondamısın jayırdır önemli işlerin varsa önce onları hallenmen tabiki doğru fazla özletme kendini
AbiM NoLdu AnLamadım Ama Ben TeLefondan ULaşırım Sana
Seviyom Kocaman AbiM![]()
nere gidiyon sen ya![]()
fazla bekletme abi olurmu![]()
nire şimdi yaaa
Paylaş