ahahahahahahahahahaha ilahi aşkın![]()
İtiraf & Söylemek İstediklerimiz Katagorisinde ve İtiraf Ediyorum Forumunda Bulunan itiraf ediyorum... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>itiraf ediyorum. Sen işe yaramazın tekisin. Kimler senin için ne yapar belli olmaz ama kimlerden ne istediğini iyi düşün öyle ...
itiraf ediyorum.
Sen işe yaramazın tekisin. Kimler senin için ne yapar belli olmaz ama kimlerden ne istediğini iyi düşün öyle iste ters tepki alma sana çok yazık olur.. o bunu yapamaz şu bunu yapamaz deyipte klawye delikanlılığıda yapma harcarlar seni tek kalemde kimseyi hafife alma. Ve unutma ki yapraktan önce ağaç wardır. ağaç büyüdükçe yapraklarıda büyür.
Bizim köklerimiz çok sağlam allah nazarlardan saklasın. Dediğim gibi giden gider kalan sağlar bizimdir. Bide senin gardaşlığına ihtiyacım yok ben gardaşımında abiminde kim olduğunu biliyorum...
Ve sana küçük bi not sakın yanlış yapma yoksa senin dediklerini sana yuttururum. Ozaman sana gerçekten çok yazık olur. Belki ben memati gibi sevemem ama sewersemde gerçekten ondan aşağı kalmam ve benim bacım dediğim kişileri sakın ama sakın bazı şeylerle suçlama işte ozaman azına (sı..) acı biber sürerim. anladın sen beni.
Veeeee
Yar saçların lüle lüle
Hadi koçum sana
GÜLE GÜLE......
![]()
Konu sEEnoEviL tarafından (28/04/2009 Saat 11:21 ) değiştirilmiştir.
ahahahahahahahahahaha ilahi aşkın![]()
terbiyesizzzzzzzzz seni agzını burnu kırıcam senın görecen sen bak![]()
![]()
itiraflar coğalmaya başladı
ellerine sağlık aşkın
![]()
yok yauvv bırak serserm yaa özenti bu askın lapara bu ya![]()
![]()
![]()
palavra mı askın olmadı bak şimdi takdir etmiştim ama özenti olman eyi deil özenti olmak iyi değildir
![]()
![]()
![]()
yok canım palavra deillapara
![]()
![]()
deişik bişey bu karadenizn bi kısmı bilir![]()
![]()
tamam cicekcim lapara
![]()
bide yok yere palavra atma dedik ya![]()
tüüü size warya ayıp yaarkamdan palavracıda dedniz ya helal olsun
bizde yalan yok adanalıyız özentide değil zaten gıcığım bu gerekliydi bence iyi oldu...
![]()
![]()
Paylaş