Benim olmadı öyle bir durumum olmasınıda istemem..
Allahım Sabir versin inşallah bu kötü günlerde gececektir.
Bazen kaybedince artıyor fazlalasıyor buda böyle sanırım o kişinin gönlü sende ise birgün gelir
İtiraf & Söylemek İstediklerimiz Katagorisinde ve İtiraf Ediyorum Forumunda Bulunan itiraf ediyorum ben eski sevgilimi hala unutamadım ya Konusunu Görüntülemektesiniz.=>çok sevdim sevildiğimi zannettim ama yanıldığımı anladım ve ben bunu anladığımda artık çok geçti çünkü sırılsıklam aşıktım ama bitti ve ...
çok sevdim sevildiğimi zannettim ama yanıldığımı anladım ve ben bunu anladığımda artık çok geçti çünkü sırılsıklam aşıktım ama bitti ve ben hala silemedim ne aklımdan ne kalbimdenvarmı arkadaşlar sizinde unutamadığınız aşkınız????
Benim olmadı öyle bir durumum olmasınıda istemem..
Allahım Sabir versin inşallah bu kötü günlerde gececektir.
Bazen kaybedince artıyor fazlalasıyor buda böyle sanırım o kişinin gönlü sende ise birgün gelir
yok artık gelmesini istemem çünkü içim almaz bana söylediklerinden sonra ama aşk acısı kötü Allah kimseye yaşatmasın..
Kötü Sözle bitmisse bu kötü ki biten birsey olsa bile hep iyilikle bitireceksin
Kimseyi üzmeden Kırmadan
Allah kimseye vermesin burada sana bir nebze unutturabilirizama sen unutmak istersen
Hoş geldin bu arada
Gönül yarası olmyan,aşk acısı çekmeyenmi var.
Beni sevdiğini söylemişti.Bi sevgilisinin olduğunu mutlu olmadığını ayrılmak istediğini,kızla yüzyüze konuşacağını söyledi bekle beni 2,5 hafta dedi.Tamam dedim bekledim...
Halada bekliyorum.Gelmesine bi kaç gün kala bi arkadaşımdan gidip sevgilisiyle sözlendiğini duydum.O an dünyam başıma yıkıldı ama elden ne gelir.Şimdi onun mutluluğundan başka bişey istemem.Kolay kolay da unutamam.Hala çok seviyorum ve şuan onunla abi kardeş gibiyiz :'(
Sıkma canını unut demicem ama fazla takmamaya bak...
zor bi durum.. allah kimseyi sevip unutmakla sinamasin..
ama ne desem yalan olur unutmak sevmekten dahada zor ..
sağolun desteğiniz için unutmak zor ama deniyorum unutmaya çalışıyorum yine iyiyim ilk zamanlar iyice kafayı yiyecek gibi oldum keşke insanlar iki yüzlü olmasa keşke sevmediği halde seviyorum demese...
onlardan korkacan iste..sonucta kalb isi, yalana gelmez..
ewet işin içinde yalan olduğunda daha kötü oluyor tam bağlanmışken pat diye suratına bir tokat iniyor yalannn herşey koca bir yalann
buarada rana aramiza hosgeldin..
Paylaş