4 Senedır Elde Edemıyorsan Ustunden Bı Bardak Su İc Yapılacak Bisey Yok Baska![]()
İtiraf & Söylemek İstediklerimiz Katagorisinde ve İtiraf Ediyorum Forumunda Bulunan lütfen yardım Konusunu Görüntülemektesiniz.=>ben birini çok seviyorum ama o başkasıyla çıkıyor çok sinir oluyorum. ve onu 4 sene hala seviyorum ne yapabilirim...
ben birini çok seviyorum ama o başkasıyla çıkıyor çok sinir oluyorum. ve onu 4 sene hala seviyorum ne yapabilirim![]()
4 Senedır Elde Edemıyorsan Ustunden Bı Bardak Su İc Yapılacak Bisey Yok Baska![]()
lil cim katılıorum sana
arkadasım guzın ablan olarak dıorumkı bosverr
sallaaaaaa dıyeceksın yaa
ask hersey deıl unutma bunu
senın degerını bılenlerın degerını bılmeye bak gerısını takma bıle kafana
kımse ıcın bu kadar uzulmeye DEGMEZZZZZ!!!!
yazık sana yaaaao senin sevdiğini biliyor mu .? bilipte istemediyse yapcak bişey yok kabullencen...
angel sallamak bazen o kadar kolay olmuyorki
ya takma kafaya arkadaş yaw seni takmayanı sen salla kafanı bunlar için yorma güzelimdemekki senin sewgini görmeyecek kadar körmüş körlerle uğraşma
![]()
en çok 2 sene daha seversin sonra unutursun sevda acısı çekmek istemiyosan salla git demek zorundasın istesende istemesendeyok eğer umut varsa yapış ona bırakma ama abartıyımda deme
![]()
bence gerçekten seviyorsan sakın vazgeçme sakııııııııııın
bende sipseye katılıyorum seviyorsan kesinlikle mücadele etmelisin sevgi hiç kolay bulunmuyor çünkü![]()
Paylaş