ya buna ne denir ki bi tuhaf oldum
bekircimmm![]()
İtiraf & Söylemek İstediklerimiz Katagorisinde ve İtiraf Ediyorum Forumunda Bulunan Onun yokluğunu her zamn hissettim Konusunu Görüntülemektesiniz.=>4 yaşından beri annem hem babam hemde annem. Şu yaşıma kadar Babasızlığın yokluğunu hiç farketirmedim kimseye güldüm devamlı eğlendim ama ...
4 yaşından beri annem hem babam hemde annem.
Şu yaşıma kadar Babasızlığın yokluğunu hiç farketirmedim kimseye güldüm devamlı eğlendim ama olmuyor....
Arkadaşlarımın babası arar fırça atardı ben ona bile imrenirdim
Çok geçe ah be yanımda olsada bi dertleşsem arkamda bir dağ olduğunu hissetsem benim babam var diyebilsem çok istedim ama olmadı..
Herkeze mutluyum sorun yok umrumda değil desemde... Yalan onun yokluğunu hep hissetim
ya buna ne denir ki bi tuhaf oldum
bekircimmm![]()
bana yazılmış sanki bu çok güzel![]()
bekır senı okadar ıı anlıyorumkı ama hayat bu sıkma canını olurmu yoklar ıste yoklarumarım sen cocuklarına bunun acısını hısetırmezsın sen ıyıbır baba olursun
![]()
I lost myself aiLeden bir parça biLe kaybediLmi$Lik oLsun ya$anmaz oLur hayat..
canındır onLar senin, tek sıqınaqındır beLkide
aiLenLe qüLer aiLenLe aqLarsın, birinden bii oLmasa zor dayanıLır. .
acını hiç ya$amadım, ya$amakta istemem eLbet ama dü$ününce insan, koyunca yerine seni anLıyabiLiyor acını
ALLah her zaman için yardımcın oLsun, sen babanın varLıqını qöremedin ama kendi çocukLarına çok qüzeL bir birey oLacaqına eminim![]()

kimsenin başından eksik etmesin![]()
sağolun arkadaşlar
Bekir, ben de seni çok iyi anlarım. Ayrıca benimki 5 aylıkken beni terk edip gitmiş, hem benim doğmamı isteme sebebi bile sırf annem ondan boşanmasın diyeymiş. Düşünsene, daha anne karnına düşmeden üzerimde ne kadar haince bir plan varmış. Şimdi mi, canı cehenneme diyorum sadece, annemi evlendiklerinin ertesi gününden itibaren 2,5 yıl boyunca döven, kumar oynayan, aldatan, eve haciz getiren, üzerime haince plan kuran adamın da annesi olacak kadın ve teyzeleri ve teyze kızları olacak kadınların da canı cehenneme. Ne mi yaptım peki? Bir-iki ay önce babaannemin öldüğü haberini aldım, babamı da en çok o fişfiklemiş zaten, söylediğim şu oldu: "Tek ayak üstünde beklesin benim de oraya gitmemi, mezarı dar olsun ona." Bir tek bu da değil üzerine atlattığım asıl babam bildiğim adamın vakası da var, hepsini dökmeyeyim şimdi. Seni anlayabilecek birine ihtiyacın oldu mu birçok kişi varmış bak, diğerlerini bilmem ama bana her an ulaşabilirsin. Üzmemeye çalış tatlı canını tamam mı?
.
aman be cocuklar uzulmeyınyaa neler var neler bu hayattayınede sukur dıyelım olurmu hee buarada bı babasızlar gurubu acsanıza cok var bızden yaa
hepınızı opuyorum tum babasızlarr
uzulmeyın neoluryaaa onlar uzulsun onlar utansın
![]()
Paylaş