wowww deprem genc yeetenekler peşinde tebrik edrim bu davranışından dolayı seni deprem
Jadıcık umarım youn açık olur![]()
İtiraf & Söylemek İstediklerimiz Katagorisinde ve İtiraf Ediyorum Forumunda Bulunan Radyo Programcısı Jadıcık Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Arkadaşlar dün jadıcık 'ın yayınını dinledim ve bana profesyonel olmasada çok güzel geldi fon müziği çaldıgı müziklere uymuyordu ama konuşması ...

Arkadaşlar dün jadıcık'ın yayınını dinledim ve bana profesyonel olmasada çok güzel geldi fon müziği çaldıgı müziklere uymuyordu ama konuşması ve sesini iyi kullanması bu işi ilerde iyi yapıcanı gösteriyor profesyonel olan veya kendini programcı sanan radyoculara 10 basacak degerde bir ses var JADICIK kardeşim yayın hayatında sana başarılar dilerim umarım çok başarılı olursun
JADICIK en güzel yayın sende tebrik ederim kardeşim tanıtım jıngl'ın benden hediye olucak
wowww deprem genc yeetenekler peşinde tebrik edrim bu davranışından dolayı seni deprem
Jadıcık umarım youn açık olur![]()

eyvallah kardeşim fon müzik dahil herşey benden hediye olucak
yazın dinledim
harikaydısesine hayran kalmıştım
her zaman yayındayımm tatlı kardeşimm
başarılarının devamını dinlerim
deprem sen harikasın jadıcık için çok güzel olucak![]()

Artık bende bu ufaklıgın yayınındayım

Tabi neden olmasın hocam önce bekleyelim ufaklıgı bakalım isticek mi senin ses lazım olabilir bana
tabı nasıl yardım ıstersen ben elımden gelenı yaparımm ....

Tanıtım jınglesi çekerken sitede olursan ben sana pm atarım konuşuruz
tamam ben buyuk olcude burdayım kardeşımm slayt ses kayıt gıbı işlerin rötüşlarındada yardım edebılırım kardşım
Paylaş