Hasan ne yaparsan yap, ama yaptıklarını dile getirme.Seni anlıyorum aynısını ben yaşadım ama zerre kızmıyorum demekki doğru kişi değilmiş demekki sana uygun deilmiş.Üzülme Bittiyse zorlama inan bana tekrardan güzel olmayacak.Hep bi güvensizlik hissedeceksin. Bırak mutlu olursun inş de hep onun için ii dileklerde bulun.Unutma güldüğünde o yanındaydı bunları unutmamalısın =/ onu anımsatan herşeyi bir yere kitle uzakdur.Unutmanı kolaylaştıracak ve inan yakın zamanda gerçekten seni seven biri çıkacak.Mutlu olacaksın.Ben oldum bak ağladığım gecelerin yerine mutlu yattığım geceleri yaşıyorum.

LinkBack URL
About LinkBacks
, bundan 2 hafta oncede dayanamadıgını söledı bıttı dedı. ablaları aradı aramızı yapttı kardesıne kızdı ama gram sevgım kalmadı desem yalan olmaz SİZ OLSANIZ AİLENİZİ HİÇE SAYIP DEGER VERSENIZ HAYATINIZI VERSENIZ MADDI MANEVI HERSEY VERSENIZ BIR DEDIGINI IKI ETMESENIZ SIRF KENDI ISTEDI DIYE ÜNVST OKUYORUM BEN HIC BU KADAR SEVMEDIM INANIN ISTANBULDA EN AZ 10 KERE KAYBOLDUM BANA BITTI DEDIGI ZAMAN BEN SANA KOTU BIRI OLDUGUMU SÖLEDIM SENDE KABUL ETTIN O KIZ OLDU ILKINDEKI DEDI ALLAH AŞKINA AKLIMDAN BISEY GECIYOR BUNU YAPIP YAPMAMAKTA KARARSIZIM SİZ DEGERLENDIRIN ARKADASLAR GUVENDIGIM ARKADASLARA ANLATIM YORUMLARINI ALIP KARAR VERCEM HATA YAPMAK ISTEMIYORUM. (Canımdan vazgeçiyorum onun ıcın ama suan bılmıyorum...) Ben 8 aylık tum kayıtları videoları ses kayıtlarını para makbuzlarını hedıye fişlerini kamera düzleştırıcı vb. ailesine yollamayı dusunuyorum.? Ne sucun var Hayattakı Herseyden Çok sevıp guvendım ama dustum yere ve kalktım ... [Sizin Görüşlerinize saygı duyuyorum arkadaslar]Simdiden Dikkate Almanız Bıle Benım ıcın Önemli
Alıntı Yap

Paylaş