Hayalım konu az geç acıldı idare et
Kolay Gelsin İlk sorularınla
Arşiv Katagorisinde ve Geyikhane Haftanin Koyunu Forumunda Bulunan Sorular ve Cevaplar İle Hayalim.. Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Evet Sevgili Geyikhane Ailesi Bu Haftanın Konuğunu Açıklıyorum O birrr sarışınların güzeli,O birrr Hemşolarımın en şirini,O birrr Geyikhane Güzin Ablası ...
Evet Sevgili Geyikhane Ailesi
Bu Haftanın Konuğunu Açıklıyorum
O birrr sarışınların güzeli,O birrr Hemşolarımın en şirini,O birrr Geyikhane Güzin Ablası
O birrr Hayalimmm
Evet Bu hafta sorularınızla baş başa kalacak isim Hayal Ablam
Artık terletirmisiniz rahat sorularmı sorarsınız size kalmış
(Benden gaz almış gibi olmayın ama terletecek sorulara bayılıyormuş)
Gece 24:00 da topici açıcam artık sorularınızla başını ağrıtırsınız...
Hayalım konu az geç acıldı idare et
Kolay Gelsin İlk sorularınla
hehe sonunda açıldı hayalim
artık gece görüşecez seninle![]()
Bir başak kızı olarak özelliklerini taşıdııgnı düşünüyormusun.
Birisini etkilemek istediginde ilk yaptıgın nedir ..
Güzellige önem verirmisin.
Hayata yeni bir kelime ekle ve bu kelimeye bir anlam kat desem hangi kelimeye ne anlam katmak isterdin ..
Beni ne kadar seviyorsun![]()
aaaa cicim şekerim sonunda şükür kavuşturana
hadi bakalım kolay gelsin
ya beni beni sevior musun![]()
evt burcumun butun ozellıklerını tasıyorum saklım hatta dahada fazlasını sanırım yukselenım akrep olmalı tam olarak bılmıyorum ama olee tahmın edıyorumbunu bıaraştıralım
saklı ben bırını etkılemek ıster ısem sanırım bakıslarım bu konuda gayet ıdırhee ama suda var etkıleme seklı kısıye gore degısır
karsımdakını tanır ona gore hareket ederım belkıı
guzllık tabıkı onemlı saklı hele benım ıcın cok onemlı ben olee takıntılı bıseyım iştee ama napım oleyımmm
senı sevıyorum bee saklı sen bence guvenılır yardım sever ınce nazıkk ne bılım cok hoş bı kısılıksın nerde nereye kadar gıdecegını bılen durması gerektıgı yerdede duran yası kucuk ama kendı buyuk bı adamsınsevıyorum senı saklıı
saklı obur soruda cok guzlde dusunmek gerekıyo hanı ben oruc falan buna bıse bulamadım ama sımdılık![]()
Paylaş