![]()
![]()
![]()
Hoşgeldin Sana koltuk yok ayakta kal.
Sorularıma başlıyorum
1- Capkunlar Birliği Başkanlıgını bırakıp evlilik yolunda ilerledigin dogrumu ?
Arşiv Katagorisinde ve Geyikhane Haftanin Koyunu Forumunda Bulunan Sorular ve Cevaplar İle KaRaDaGLI Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bu hafta ki konuğumuz sorduğu sorularla konuklarımızı terleten abimiz KaRaDaGLI Faruk abimiz bir hafta süresince bizim konuğumuz olacak Hakkında merak ...
Bu hafta ki konuğumuz sorduğu sorularla konuklarımızı terleten abimizKaRaDaGLI
Faruk abimiz bir hafta süresince bizim konuğumuz olacak
Hakkında merak ettiğiniz ne varsa sorabilirsiniz..
Sorulara ilk ben başlayayım
Şu an nerede yaşıyorsun abi
Mesleğin nedir
Hayatında olmak istediğin yerde misin
Gerçekleştirmek istediğin bi hayalin var mıvarsa öğrenebilir miyiz
Bu sitede en çok kiminle tanışmak isterdin abi
Kolay gelsin abi haftan
İnşallah senin sorduğun sorularla terleyenler seni de terletirler![]()
Konu efsanetaner tarafından (16/03/2009 Saat 17:54 ) değiştirilmiştir.
![]()
![]()
![]()
Hoşgeldin Sana koltuk yok ayakta kal.
Sorularıma başlıyorum
1- Capkunlar Birliği Başkanlıgını bırakıp evlilik yolunda ilerledigin dogrumu ?
merhaba karadağlı tebrik ediyorum hayırlı olsun haftanın konuğu olmuşsun nickin neden karadağlı,nerelisin,hayatında büyük bir pişmanlığın oldumu bizimle paylaşmak istermisin şimdilik bu kadar baksana saklıya şimdiden terliyeceğin kesin iyi terlemeler kolay gelsin sana karadağlı
zaten bır sen bırde recep abı yuzunden konuk edıldım saklı yuzunden de koltuksuz kaldım.
suanda Agri / Dogubayazıtta yasıyorum agustos gıbı temellı Ankara da yasayacagım
meslegım içecek satıs dagıtım pazarlama
hayatımda hala ıstedıgım yere gelmıs degılım ama baya yaklastım
hayalim elbette var huzurlu bır aıle guzel bir iş dıger hayallerımı anlatmayacam sayfa kayar
bu sıtede en cok tanısmak ıstedıgım kişi yok onlar benımle tanıssın yav ben bu sıtede demırbaslardanım
saka bır yana o kadar cok sevımlı ınsanlarsınız kı hemen hemen herkesle tanısmayı ıstıyorum
tesekkur ederım konu ve konuk ettıgınız ıcın ınsallah benı terletırsınız eger terletmezsenız emın olun bundan sonra konuklara daha bır ahssasıyet gostererek denızden cıkmıs balık gıbı yapacagım![]()
zaten senın konuksever olmadıgını bılıyorum al koltuk senın olsun elbet karsılıgını alırsın benden
sevgili Sakli Tuşlar :.)O
Capkunlar baskanliğimi bırakıp evlılık yolunda ılerledıgım dogrudur suanda cok mutlu bır beraberlık yasıyorum ınsallah herkes boyle guzel bır mutlulugu tadar ve yasar bır omur .
genclerın onunu acmak lazım dimi yanikamıkkazet nerde yav ılk ogrencım benım hala ortalarda yok kesın basına bırsey geldı
![]()
merhaba sevgılı arkadasım tesekkur ederım ınsallah hayırlı olur
nickim tamamıyla benı net anlatıyor kaba - kibar - sınırlı - sevımlı - sakacı - cıddı
Agri / Dogubayazıtlıyım
bır pısmanlıgım oldu dostlarım ıcın yaptıklarımın hıcbır anlamı olmadıgı ıle karsılasınca gercekten yaptıklarımdan pısman oldum
kolay gelsin karadağlı....
haftan keyifli ve güzel geçer umarım...
şimdilik soru yok ilerleyen günlerde sorarım...
Hakkında Kaçakcı korsancı diyorlar illegal = Karadaglı
son 3 yıl içinde internette kullandıgın isimlernick
Çikolata mı Öpüşmemi![]()
Benle ilk İncitansi sitesinde sana mesaj attıgımda ne dedin bana![]()
abi hafatnin konugusun demek
hem simdi ne sorsam ne sorsam
senin imzandaki hayvanlari neden imza yaptin![]()
tamamdır benım hafta doldu sıradakı ayakta kalsın
yanı kurallara uyunuz 2,5 hafta konuk olunmazkı ınsanların haklarını alıyoruz
bugun tam 9gun oldu konuk olalı yav ınsaf![]()
Paylaş