konuyu aciyorum
haftanin kurbani
pardon haftanin konugu olmak seni yoracak azicik kola gelsin
Arşiv Katagorisinde ve Geyikhane Haftanin Koyunu Forumunda Bulunan Sorular ve Cevaplar İle sena_naz.. Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Arkadaşlar bu haftaki konuğumuz sena_naz.. sena_naz.. bir hafta süresince bizim konuğumuz olacak Aplacımı sorularınızla terleteceğinizden eminim yandın aplam sen Hatta ...
Arkadaşlar bu haftaki konuğumuz sena_naz..
sena_naz.. bir hafta süresince bizim konuğumuz olacak
Aplacımı sorularınızla terleteceğinizden eminimyandın aplam sen
Hatta ben biraz terleteyim yaaff
İsmini öğrenebilir miyiz
Okuyor musun çalışıyor musun_??Okuyorsan hangi okul, hangi bölüm_??
Son olarakta ''geyikhane'' ile nasıl tanıştın_??
Kolay gelsin aplacım![]()
Konu efsanetaner tarafından (03/11/2008 Saat 13:56 ) değiştirilmiştir.
konuyu aciyorum
haftanin kurbani
pardon haftanin konugu olmak seni yoracak azicik kola gelsin
sena öncelikle hoş geldin. seni soruları ile sıkmamak için cok soru sormayacagım
Bayan terazi
Öncelikle nasıl birisiniz ( suskun, cenesi düşük, keyfi güzelse konuşan, vs ) hangisi acıklamasınıda istiyorum neden öyle hissetttigini.
Seni kolay sinirlendiren seyler nedir ? ( arada gıcık etmek istiyorumda)
Şaka yapmayı seviyorsun peki sana yapılınca tepkin ne oluyor .
şimdilik yeter sanırım
kendi hakkımda söyleyim
birisi sana dediki sakli cevabın ne olurdu ..
İsmini öğrenebilir miyiz ___ isim göruldugu üzere sena naz damla 3 ismim var kader ne edersın
Okuyor musun çalışıyor musun_??Okuyorsan hangi okul, hangi bölüm_??okuyorum.. sakarya ünv. kimya muhendisligi 2 sınıftayım..
Son olarakta ''geyikhane'' ile nasıl tanıştın_??nasıl tanıstım tesadufen bı yabancı dızı arıyodum googlede buraya geldım baktım muhabbet hoş bıdaha cıkmadım
ablacım fazla ustume gelmeyın kacarım hee![]()
![]()
Konu sena_naz.. tarafından (03/11/2008 Saat 09:46 ) değiştirilmiştir.
haftanin kurbani__ yaw korkutma benı kacarım bak
pardon haftanin konugu olmak seni yoracak azicik kola gelsin__tşk ederım kolaysa basınıza gelsın![]()
Öncelikle nasıl birisiniz__her halukarda cenesı düşük bırıyım arkadaslar bazen susturamıyolar bıle benı
Seni kolay sinirlendiren seyler nedir ? ( arada gıcık etmek istiyorumda ) yalan ilk olarak bu bıde nerdesın sorusu
Şaka yapmayı seviyorsun peki sana yapılınca tepkin ne oluyor .sevıyorum..hemen hemen her şakayı kaldırırım ama cıddı oldugunu sezersem farklı tabı..
zaman o kısıyle muhatab olmam cunku kımın derdı varsa yuzume sölemelerını tercıh ederım![]()
Konu sena_naz.. tarafından (03/11/2008 Saat 12:14 ) değiştirilmiştir.
sena_naz öncelikle kolay gelsin canım
konuk ( kurban) olmak nasıl bi duygu![]()
bi de geyikhandeki güzellik yarışmasında arkadaşlarına söylecek bişey var mı?
diger sorularımı sona sorcam![]()
sena_naz öncelikle kolay gelsin canım tşk ederım canım
konuk ( kurban) olmak nasıl bi duygu sımdı yenı oldugu ıcın pek bısey anlamıyorum hafta sonuna dogru tekrar sor bu soruyu
bi de geyikhandeki güzellik yarışmasında arkadaşlarına söylecek bişey var mı?rakıplerme yokta oy verenlere var OYLAR HAYALIME LUTFEN![]()
Burçlara inanırmısın.
İlerde gelecektir ben soruyum
Boy Kilo Ayakkabı numarası sevdigin renk dermişim şaka hediye filan alamayız
Makyajla aran nasıldır ?
Bir tarz oluştur desem kıyafet renk ve seçimlerin ne olurdu. ( özel bir yemek daveti diyelim )
Burçlara inanırmısın. cok olmamakla beraber ınanırım
İlerde gelecektir ben soruyum sor bakalım
Boy Kilo Ayakkabı numarası sevdigin renk 1:69 boy 37 numara. sıyah (ben sölımde ıstersenız almazasınız)
Makyajla aran nasıldır ?aşırı makyaj sevmem cok sade bı sekılde yapar ve sade olanı severım
Bir tarz oluştur desem kıyafet renk ve seçimlerin ne olurdu. ya sımdı burdan nasıl tarıf edılırkıedemem valla ama cok sade ve şık olacagım kesın
![]()
![]()
Paylaş