Sen yenisin galiba? Katagorisinde ve Geyikhane Haftanin Koyunu Forumunda Bulunan Sorular ve Cevaplar İle sheppard Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bu haftaki konuğumuz [Linkler Misafirlere Gizlenmiştir,Forumdan Yararlanmak İçin Üye OLunuz Üye OL ]
sheppard bir hafta süresince bizim konuğumuz olacak
...
Bu haftaki konuğumuz [Linkler Misafirlere Gizlenmiştir,Forumdan Yararlanmak İçin Üye OLunuzÜye OL]
sheppard bir hafta süresince bizim konuğumuz olacak
Sorularla dolu bir hafta seni bekliyor sheppard
İlk sorular geliyor
İsmini öğrenebilir miyiz_??ismim sadegül
Nick'inin anlamı ne acabaistatistik dersinde görmüştüm standart sapmanın düzeltilmiş hali demek sadece kulagıma hoş geldiği için bunu aldım
Okuyor musun_?eğer okuyorsan okul & bölüm evet okuyorum gaziosmanpaşa ünv iktisat bölümü okuyorum 2.sınıf
Seni geyikhaneye bağlayan ne oldu_??Kısa sürede hemen ortama ayak uydurmuştunburadakilerin samimiyeti ve sıcaklıgı oldu cogunu görmesemde geyıkhane evim geyıkcılerde aılem gibi oldu
Son olarak
Geyikhane ile nasıl tanıştın_??defalarca izlediğim bir filmi bi daha izlemek için geldigimde tanıstım tanısma o tanısma bi daha ayrılamadım
takı takmayı severmisin?
süslümüsün yoksa sademi takılırsın?
yalnız dolaşmaktan zevk alırmısın?
burcunun özelliklerini taşıyormusun ?ve taşıdığın en belirgin özelliğin?
kolay gele tatlım
takı takmayı severmisin?
süslümüsün yoksa sademi takılırsın?hayır süslü deılım takı takmayı pek sevmem yalnız dolaşmaktan zevk alırmısın?canım sıkıldıgı zamanlarda evet burcunun özelliklerini taşıyormusun ?ve taşıdığın en belirgin özelliğin?hepsini deıl en belırgın özellıgı ınatcılk ve ben fazlasıyla tasıyorumkolay gele tatlım
1.Hayran oldugun tarihsel bi kisilik var mı varsa kim?
2.seni anlatan bi sarkı var mı?
3.Her soruya verecek bir cevab icin zorlanıyormusun?
4.Sevdiginin kisi baskasıyla nisanlanacag olsaydi neyapardin?
5.Futbolu severmissin
6.Kac kardessiniz? (soruldumu acaba?)
7.Ne tür geyinmeyi seversin?
Paylaş