başına buyrukmusundur??evet fazlasıyla dedıgım dedık cakdıgım düdük denılen tarzlardanımhüzünlü bi şarkı çaldığında geçmişse gidermisin???sarkının bende bıraktıgı etkıye baglı ıcınde yasamamıdan bıseyler bulmam lazımen sitede en sevdiğin arkadaşların kimlerdir??herkesı sevıyorum ama bellı ısımler var sinançalık saklı düşler serserim efsanetaner pares tsıra sosyetık yanı sen serserı52 sena naz aklıma gelmeyenlerde var özür diliyorumbir erkeğin bi anda karşına çıkıpda seni seviyorum ve kaç aydır seni hep gözlemliyorum dese ne gibi tepki verirsin?? o ankı bana verecegı elektırıge baglı ama ciddiye almam gibime gelıyo
sevgilinin ilk günden daha sana seni seviyorum demesi sana inandırıcı gelirmitabıkı hayır sevgı cok baska bısey bazı seylerı paylasmadan yasamadan sevgı olmaz bence
şimdilik bu kadar arkadaşım şimdiden bol cevap vermeler yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim
tesekkur ederım![]()

LinkBack URL
About LinkBacks

bizi ayırmaya ne üni ne aramızdakı mesafeler girebilir olusuum
Sorularıma başlıyorum
yeni deılki kuzum ben sendelerden berı sebo hayranıyım zaten cok fazla dile getirmıyodum o kadar2-Tokatlısın biliyoruz ama tokat değilde başka ilde olsaydm dediğin oldumu,hangi il?eevt oldu trabzon bır doga harıkası olması itibariyle vede ınsanlarının yasama tarzını cok begendigim için trabzonda olmayı cok isterdim
3-Hayalinde bir erkek tipi vardır.Bize o tipi çizsene burda (S leri söylemesin,mavi gözlü olsun gibi)ela gözlü yapılı benden cok uzun olmayacak s leri söylesede olur

Paylaş