Sen yenisin galiba? Katagorisinde ve Geyikhane Haftanin Koyunu Forumunda Bulunan Sorular ve Cevaplar İle sheppard Konusunu Görüntülemektesiniz.=>I lost myself Nickli Üyeden Alıntı
[Linkler Misafirlere Gizlenmiştir,Forumdan Yararlanmak İçin Üye OLunuz Üye OL ]
ne sorsam cevap veremezdin? ...
I lost myself Nickli Üyeden Alıntı
[Linkler Misafirlere Gizlenmiştir,Forumdan Yararlanmak İçin Üye OLunuzÜye OL]
ne sorsam cevap veremezdin?yasamak için bi sebep sorsaydın cevap veremezdımne sormamı istedin?özellıkle ıstedıım bişey yok
hayat felsefen nedir?
olmassa olmaz dediğin 3 şey?müzik müzik ve müziik
nasıl bir kişiliğin vardır?yerıne göre davranmasını seven yerıne gore agır yerıne gore dinamik sessız sakın bırıyımdır mecbur kalmadıkca yalan soylemeyı sevmemkendinde bulduğun 3 kusur nedir?inatcı olmam plansız yasamam herseyı bosvermem
Cevaplarsan sevinirimm
başına buyrukmusundur??evet fazlasıyla dedıgım dedık cakdıgım düdük denılen tarzlardanımhüzünlü bi şarkı çaldığında geçmişse gidermisin???sarkının bende bıraktıgı etkıye baglı ıcınde yasamamıdan bıseyler bulmam lazımen sitede en sevdiğin arkadaşların kimlerdir??herkesı sevıyorum ama bellı ısımler var sinançalık saklı düşler serserim efsanetaner pares tsıra sosyetık yanı sen serserı52 sena naz aklıma gelmeyenlerde var özür diliyorumbir erkeğin bi anda karşına çıkıpda seni seviyorum ve kaç aydır seni hep gözlemliyorum dese ne gibi tepki verirsin?? o ankı bana verecegı elektırıge baglı ama ciddiye almam gibime gelıyosevgilinin ilk günden daha sana seni seviyorum demesi sana inandırıcı gelirmitabıkı hayır sevgı cok baska bısey bazı seylerı paylasmadan yasamadan sevgı olmaz bence
şimdilik bu kadar arkadaşım şimdiden bol cevap vermeler yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim
gel aney gel ben göremiyorum seni zaten ah üni girdi araya be bizi ayırmaya ne üni ne aramızdakı mesafeler girebilir olusuumSorularıma başlıyorum
1-Nerden çıktı aniden bu şebo hayranlığı yeni deılki kuzum ben sendelerden berı sebo hayranıyım zaten cok fazla dile getirmıyodum o kadar2-Tokatlısın biliyoruz ama tokat değilde başka ilde olsaydm dediğin oldumu,hangi il?eevt oldu trabzon bır doga harıkası olması itibariyle vede ınsanlarının yasama tarzını cok begendigim için trabzonda olmayı cok isterdim 3-Hayalinde bir erkek tipi vardır.Bize o tipi çizsene burda (S leri söylemesin,mavi gözlü olsun gibi)ela gözlü yapılı benden cok uzun olmayacak s leri söylesede olur4-Şebnemin hiç konserine gittinmi (koçfest ordan geçmedi yanılmıyorsam)hayır malesef gitmedim ama planlarım arasında var
5-En Hayran olduğun artist :Dcansel elçini ve mehmet ali nuroğlunu cok begenıyorum6-Hayatındaki Enleri sıralarmısın 1-en sevdigim sanatcı:sebo
2-en sevdigim yemek iskender
3-yapmayı en cok sevdıgım sey muziplik
4-en nefret ettıgım sey yalan
5-en sevdıgım smıley
6-en iyi eglence paylasım forumu GEYIKHANE
nasıl oluyor bu prenses hanım ee sende haklısın şimdi şöyle oluyor ben aslen tokatlı olmakla birilkte adıyamanda ikamet etmekteyim uzun zamandırda adıyamanda oturdugum için memleketim oldu artık benim yüzümden herkes sedatı tokatlı sanıyo saten
sevgili sade hanımcım
prof olmak nasıl bi duygudur anlatırmısnız biraz
ve neden bu kadar zekisn okumadan prof olacak insan üstü zeka nerden gelmektedir
sevgili sade hanımcım
prof olmak nasıl bi duygudur anlatırmısnız biraz güzel bir duygu anlatılmaz yasanır kıvıramıorm bile yave neden bu kadar zekisn okumadan prof olacak insan üstü zeka nerden gelmektedir allah vergisi diyelim
ee sende haklısın şimdi şöyle oluyor ben aslen tokatlı olmakla birilkte adıyamanda ikamet etmekteyim uzun zamandırda adıyamanda oturdugum için memleketim oldu artık benim yüzümden herkes sedatı tokatlı sanıyo saten
Paylaş