yaduceha Merhaba;
merhaba saklı
Şiir yazmayı seviyorsun okumayıda. son zamanlarda yazmasanda. ilk şiir yazdıgında yaşın kaçtı. net olarak bilemesem de hatırladığım kadarıyla 12 yaşındaydım
Kitap okuyormusun ? düzenli olarak.kitap okurum ama düzenli değil malesef beğendiğim bir kitap olursa bitirmeden bırakmam
Okuyorsan .... hangi tür kitaplar.daha çok tasavvuf ama sürekleyici olsunda farketmez
Film seviyorsun izlemek favori film türün ? daha çok duygusal
Film özellikle duygusal filmlerde mendilin yanında olurmu ? e yani
Dizi yada film izlerken tepkide bulunurmusun

efet genellikle
Düzenli seyrettigin tv dizileri var mesala doğruluk ekseni sanırım. insanları gerçekten dogruyamı yoksa içinde yalanların ön planda olan ve bu nasıl eksen dedinmi hiç ? evet dedim ama bir şekilde (doğru) yolunu bulmakta er ya da geç
Müzik seviyorsun sevdigin müzik türü. nostalji ile aran nasıl. hangi yıl şarkılarını dinlemeyi terçih edersin. Ayırt etmem aslında o an ruhuma hangi müzik hitap ediyorsa ama yinede (slow-nostalji-türkü-özgün) hamgiyıl şarlıları dersende farketmez her yılın ayrı bir yaşanmışlığı olduğundan şarkılarda bence her yılın ki güzel
Hayatında konsere gittinmi hiç ? gittiysen kimindi.gitmedim ama 29 ekim kutlamaları nedeniyle stadyumdaki şenliklere gittim ordada sanatçılar çıktı.alişan,safiye soyman,ali güven,onur.Konser sayılır ise bu yani
Tiyatro seviyorsun sanırım tiyatro sana neler katıyor nasıl bir zevk alıyorsun.tamamiyle beni manotonluktan kurtarıyor geçici bir süreliğinede olsa eğleniyorum kendimden geçiyorum valla.
İstanbul'da yaşamak nasıl bir duygu ? güzel ama kalabalık şehirde yaşamak gerçekten yorucu aydın.
İstanbul'da en sevdigin mekan.üsküdar-dilruba,büyük ve küçük çamlıca,fetih paşa korosu,ve kirazlı tepe
İstanbul bana 5 kelimede anlat imkansız olsada.deniz,boğaz kö
prüsü,martılar,vapur hadi bitanede benden olsun trafik umarım olmuştur
Nargile severmisin : ))çarpsada beni çok seviyorum yinede
Gün içinde en cok içtigin içecek

çay tabiki durum itibariyle
Yemek yapmayı severmisin ? yaptıgın yemekleri begenirmisin ?severim,beğenirim
Ben bunu cok güzel yaparım dedigin birşey varmı ?burda sayarsam oooo ama sen istedin aydın sayıyorum bak; zeytinyağlı fasulye,yaprak sarması,pilav,ağlayan kek,irmik tatlısı, beşamel soslu karnıbahar,fırında köfte patates yeter sanırım
Başlangıc soruların

Paylaş