Arşiv Katagorisinde ve Geyikhane Haftanin Koyunu Forumunda Bulunan Sorular ve Cevaplar İle ZiBiDi Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bu haftaki konuğumuz yeni yöneticilerimizden olan ZiBiDi arkadaşımız ZiBiDi bi hafta süresince bizim konuğumuz olacak Hakkında merak ettiğiniz ne varsa ...
Bu haftaki konuğumuz yeni yöneticilerimizden olan ZiBiDi arkadaşımız
ZiBiDi bi hafta süresince bizim konuğumuz olacak
Hakkında merak ettiğiniz ne varsa sorabilirsiniz..
Ben bi kaç soru sorayım
Zibidi ismin nedir
Yaş kaç
Okuyor musun_??Okuyorsan hangi okul
Bu fanatikliğin nedenini öğrenebilir miyiz
Benden şimdilik bu kadar
Kolay gelsin
kolaayy gelsin ahmett
şimdilik sorum yok ama olucak![]()
orta sonda okuyorsun ve modsun hayret
Pc ile beraberliğin nasıl başladı?
Yaşıtların OKS-SBS derdindeyken sen burdasın sebebi ne?
Okumak istediğin bir yer varmı kafanda? (Meslek lisesi anadolu lisesi vs.)
Sana ne len çocuğun SBS'ye hazırlanmak yerine burada olmasından. Sıkıştırmasana
![]()
.
Neyse, kolay gelsin Ahmet, sorum yok, en azından şu an.
sen karışma seneye senide görücem ÖSS abi YDS abi. Hele seneye buralarda ol kafanı kırmıyormuyum nyks
Ahmet geri kalan sorular geliyor
Site Kurmak Nerden Aklına Geldi
Hobilerin ve Fobilerin Var mı?
Ne Yapmaktan Hoşlanırsın?

ahmet güzel hos sen sala sbs falan sen gel meslek lisesine gir bilisim teknolojilerine sec wep tasarimi hayatinin firsati en az alacain site basi fiyat 300 tl de piyasada is bulamasin o ayri bi konu
simdi sorular
1 bigisayar hayatinin haline gelmistit büyük bi ihtimal bilgisayarda en cok ne yaparsin oyn müzik, filim
2 gelecekle ilgili düsüncelerin yoktur büyük bi ihtimal ama soruyum yinede gelecekte ne isle mesgul olmak isterdin
3 bu yas1na gelm1s1n sana en cook koyan olay1n1 paylas1rm1s1n
orta sonda okuyorsun ve modsun hayret
vallah sbs beni ilgilendirmez gircem ama ilgilendirmez ben askeri lise sınavına gircem ve aşağıda yazdığım gibi herşeye zaman ayırıyorum
modluk konusuna gelince ben bu işin doğayeniyim yani mod(a) deviyim
Pc ile beraberliğin nasıl başladı?
çok küçük yaşlarda başladı 6 yaşındayken filan dayım internet kafa açtı orda takıla takıla böyle olduk
Yaşıtların OKS-SBS derdindeyken sen burdasın sebebi ne?
sebebi açık ben herşeye yeteri kadar vakit ayırıyorum sabah 7:30-12:00 dersane her sabah böyle bu hafta sonu etütlere gidiyorum öğlen okul genellikle akşamları boşum
Okumak istediğin bir yer varmı kafanda? (Meslek lisesi anadolu lisesi vs.)
Askeri Liseyi istiyorum bu sene sınavına gircem inş kazanırım sonra ömür boyu büyük ihtimalle istanbulda yaşıcam
Ahmet geri kalan sorular geliyor
Site Kurmak Nerden Aklına Geldi
vallah bu site işlerinde en büyük pay recep abinin şuan burdaysam onun sayesinde onun sayesinde siteleri açtımadmin oldum editör oldum
herşey oldum
Hobilerin ve Fobilerin Var mı?
hobilerim: PCFutbol spor Playstation fobilerim bazen karanlıktan korkarım
Ne Yapmaktan Hoşlanırsın?
futbol oynamaktan bilgisayar oynamaktan gezmekten arkadaşlarımla vakit geçirmekten
1 bigisayar hayatinin haline gelmistit büyük bi ihtimal bilgisayarda en cok ne yaparsin oyn müzik, filim
en çok msnde takılırım forumlara girerim filmleri izlerim bunlar yani
2 gelecekle ilgili düsüncelerin yoktur büyük bi ihtimal ama soruyum yinede gelecekte ne isle mesgul olmak isterdin
Kara Kuvvetlerinde yada Deniz Kuvvetlerinde Görevli olmak daha çok düşmanla yüzyüze getiren görevler
3 bu yas1na gelm1s1n sana en cook koyan olay1n1 paylas1rm1s1n
bana en çok koyan olay kardeşim dediğim insanın beni arkamdan vurması çok üzücüydü burda anlatmak istemiyom k.bakmayın:S
Paylaş