aramıza hoşgeldin o zamansenin dediğin gibi inşla uzun süre aramızda olursun
keyifli forumlar
![]()
Geyikhane.biz Katagorisinde ve Sen yenisin galiba? Forumunda Bulunan ben eksik kalırsam olmaz dı Konusunu Görüntülemektesiniz.=>selam arkadaslar, iyi eglenceler ... sevgili kimse ( selim ) arkadasımın tavsiyesı üzerine bende üyeler arasına katılmıs bulundum. bir anlık ...
selam arkadaslar, iyi eglenceler ...
sevgili kimse ( selim ) arkadasımın tavsiyesı üzerine bende üyeler arasına katılmıs bulundum. bir anlık bir isteğin, uzun süreli bir mutluluğa dönüşmesine tanık olurum insallah. İsmim Gülden istanbulluyum yasım da 24. bu kadar bilgiyle sanırım idare ederiz. zamanla güzel dostlukların oluşması temennisiyle. benim güzel arkadaşım Selim e burdanda tesekkür eder, aranıza kabul edilebilmeyi dilerim. Selam ile...
.
aramıza hoşgeldin o zamansenin dediğin gibi inşla uzun süre aramızda olursun
keyifli forumlar
![]()
hoşgeldin kız![]()
Hoş geldiniz güzel eğlenceler dilerim
![]()
Hoşgeldin kara_kız
.
hoşbuldum arkadaslar samimi hosgeldin lerinizle .. en samimisi hos geldin kız şeklindeydi sanırım
en kısa hosgeldın de gıcık arkadasımdan gelen miş. gıcıklığını göstermiş gene hıh. ınsan bır ıkı cumle bısey yazardı tüh yazıklaaaar olsun
.
selo sen harikasınarkadaşına da trip atıon hee
herkese
hoşgeldin karakız , güzel eğlencelere sana![]()
.
eee normaldir onun adı GICIK hertarafı trip, gülü seven dikenine katlanır diye biliyoruz ondan bu triplerine katlanıyoruz . hıh
.
Paylaş