Geyikhane.biz Katagorisinde ve Sen yenisin galiba? Forumunda Bulunan Merhaba Konusunu Görüntülemektesiniz.=>slm herkeze foruma yeni katıldım...
slm herkeze foruma yeni katıldım
hoşgeldin...bende yeni sayılırım
mavişim's İmza:
hoşgeldn
Tsira's İmza: Rüzgar mı dedim… İsterim ki saçların dağılsın. Gece mi dedim. Hemen düşüncelere dalmalısın. Aşk der demez Kalbin hızlı çarpmalı. Sabah, dememe kalmadan Uyanmalısın Güzel olduğum kadar küstahımdır da....
hoşgeldin.. iyi eğlenceler..
cantac's İmza: HAYATTA YANLIŞ YAPMAKTAN KORKMA. KORKACAĞIN TEK ŞEY BU YANLIŞLARI DÜZELTMEDEN GEÇMEK OLSUN
Hoşgeldinn
pelüün's İmza: Bir elinde kocaman bir uçurtma... Bir elinde çubukta pamuk şekeri ...Deli kız işte ...
Bir elinde çubukta pamuk şekeri ...Deli kız işte ...
Deli kız işte ...
Hoş geldiniz
efsanetaner's İmza: Beklemek....." Bakmayın öyle sekiz harf üç hece tek kelime olduğuna... ne anlamlar barındırır içinde... ve ne zor bir kelimedir... hem söyleyen... hemde söyleten için... bekleyen bekler bekleten bekler...
hoşbulduk!!!
hasabo's İmza: ELLERİ KALDIR RAP SANATTIR
Merhaba hoşgeldiniz
sakli_duslerr's İmza: kader ;sevdiğin kişi için tesadüflerden köprü inşa etmektir!.... İlhan İrem - Samanyolu Lay Lay Lom Aldırma Reis Gel Son Defa
aramıza
serseri_m24's İmza: Karanlıkta Gönlüm.. Hiç Bilmezdim Ama,Derindeymiş Pek Derdim.. Bak İçime Gör Beni, Tut Elimden Yak Beni..!! İstemezsen Bu Aşkı Otur Baştan Yaz Beni..!!
serseri_m24 Nickli Üyeden Alıntı aramıza Beni böyle Rock müzikleerle karsılamadın
Forum Kuralları
Paylaş