sanırm baslıgı düzeltemedim kusuruma bakamyın diz üstünde bazen böyle sorunlar oluyor
en azından ben böyle hatalar yapıyorum bazen
Geyikhane.biz Katagorisinde ve Sen yenisin galiba? Forumunda Bulunan Nerden Anladın Alnımdamı Yazıyor Konusunu Görüntülemektesiniz.=>nasıl baslık ama hemen alnamıssınız yeni oldugumu ) söze gerek yok sizlerden biriyim aynaya baktınızmı beni görürsünüz kendimden bahsedeyim eskiden ...
nasıl baslık ama hemen alnamıssınız yeni oldugumu)
söze gerek yok sizlerden biriyim aynaya baktınızmı beni görürsünüz
kendimden bahsedeyim
eskiden toros daglarında bir tapınak varmıs içinde 1001 tane ayna varmıs
ve seslerde bir o kadar yankı(eko) yaparmıs neyse zamanın birinde bir köpegin yolu bu tapınaga düşmüs farkında olmadan içeri bir girmiş bakmıs 1001 tane köpek hemen telasa kapılmıs hırlamaya baslamıs derken bir bakmıs karsısındakilerde aynı kendisi gibi tüylerini kubartıp (kabartıp) kendisine hırlıyorlar dişlerini gösteriyorlar tıpkı kendi gibi ve cok korkmus ve kendi kendine demiş ki bunlar bana saldırılarsa beni parcalarlar demiş ve oradan korkarak kacmıs
kurtarmıs kendini aklınca
derken aylardan bir gün bir bir köpek de yanlıslıkla oraya gitmiş iceri girmiş bir bakmıs 1001 tane köpek söyle bakmıs hafifden bir kuyruk sallamıs karsısındaki köpeklerde aynınsı yapmıs hafifden zıplamıs bakmıs onlarda aynısnı yapıyor sarkı söylemiş onlarda sonra demişki kendi kendine işte benim de aradıgım buydu artık 1001 tane arkadasım var hayat sıkıcı olmaktan cıktı bundan sonra arkadaslarla daha mutlu , huzurlu ve nese dolu bir hayat sürerim demiş ve tapınak da yasamaya kara vermiş
işte!! o tapınak benim bana nasıl gelirseniz beni öyle bulurusnuz
fazla söze gerek kalmadı kendimi ifade ettim sanırım![]()
sanırm baslıgı düzeltemedim kusuruma bakamyın diz üstünde bazen böyle sorunlar oluyor
en azından ben böyle hatalar yapıyorum bazen

şahsen ben aynaya bakınca bişi göremiyom düz duvara bakmaya başladım
tapınakta bayagı iyi yermiş bi halt anladıysam zenci grubuna katılam
Aramıza Hoşgeldin İyi Eglenceler
Hoşgeldin![]()
heralde bana karşı tavrınız nasıl olursa öle bir karşılık bulursunuz demek istedi sanırım
keyifli forumlar dilerim
![]()
bak anlamaya baslamısısnız
sen ferrarisini satan bilge kitabından mı çıktın![]()
hoşgeldiniz
kendini ne güzel ifade etmişsin aramıza hoşgeldin
![]()
ferrarisini satan bilge kitabını 2-3 defa okumaya basladım basdab ama bir türlü bitisi yapamadım ne hikmetse)) sorun ya bende ya kitapda
Paylaş