helal sana saklım![]()
Forum Hakkında Katagorisinde ve Bilmeniz gerekenler ? Forumunda Bulunan +18 bölümler Hakkında Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Sitemize Yeni 2 Kategori Ekledik. Burası eglence sitesi ve bizleri yadırgamayacagınızı biliyoruz amacımız eglence art niyet kötü düşünce sahibi olmayın. ...
Sitemize Yeni 2 Kategori Ekledik.
Burası eglence sitesi ve bizleri yadırgamayacagınızı biliyoruz amacımız eglence art niyet kötü düşünce sahibi olmayın.
Bir cogumuzun başka yerlerde baktıgı güldügü şeyleri sizlere sunuyoruz.
Bay Bayan sonucta hepimiz eglence için buradayız.
Çok aşırıya gitmeden sizlerinde bizlerle egleneceginizi tahmin ediyoruz
Not Olarak
Bu tarz karikatürlerden hoşlanmayanlar lütfen konuyu es geçsinler.
aşırıya kaçmayacak şekilde karikatürler yayınlanması için kücük bir kategori actık
helal sana saklım![]()
Cicekcim herseyi devletten forumdan beklemek olmaz sizlerdende böyle içerikler bekliyorum
Sizin gibi bir hanfendi saten sınırı iyi cizecegi için güzel bir eglence güzel bir renk katacaksınız bizlere yardımcı olursunuz demi
olmazmıyız canm
sizde bizim için çabalıyorsunuz bilmezmiyim sanki
biraz olsun gülmek adına![]()
heyaa ıyıyaptınız oneıdı olee hersey copeee![]()
iyi olmuş abim mizah genelde çünkü belden aşağıya vuruluyor. sınırı aşmadıkça güzel olmuş. ellerine sağlık
![]()
+18 Fıkra Karikatür Komik Ses kategorisi sadece isteyen üyelerimizin görebilmesi için düzenlenmiştir.
Bu kategoride bulunan bölümler aşağıdaki gibidir.
---+18 Fıkra Karikatür Komik Ses
-----+18 Fıkra
-----+18 Karikatür
-----+18 Komik Ses
Bu bölümü görmek için aşagıdaki işlemi yapmanız gerekiyor.
Üye Grubu Başvuruları Linkine tıklayarak ( Gruba Katıl ) sekmesi seçili hale getirilir Gruba Katıl dendiginde gruba katılabilirsiniz.
Bakınız Resim 1
Üye Grubundan Ayrılmak İçin
Üye Grubu Başvuruları Linkine tıklayarak ( Gruptan Ayrıl ) sekmesi seçili hale getirilir. Gruptan Ayrıl tıklanarak üye grubundan ayrılabilirsiniz
![]()
Konu sakli_duslerr tarafından (12/10/2008 Saat 12:52 ) değiştirilmiştir.
ben gruba katılamıyomuyum
yeniyim diye dışlanıyomuyum![]()
ay.SHE gördügüm kadari ile bu gruba katılmışsınız bir yanlıslık yok![]()
yapamadığımı düşünüyodum ama yapmışım
bu tür grupları nerde bulabilirim başka gruplarada katılmak istiyorum ben
fıkra grubu karikatür grubu falan
ne tür gruplarınız var![]()
Paylaş