aaa çiçekçimim doğum günüymüş iyiki doğdun canımsağlıklı mutlu yıllara inşallah sevdiklerinle beraber
![]()
Geyikhane.biz Katagorisinde ve Tebrikler * Kutlamalar * Taziyeler Forumunda Bulunan Çiçek Doğum Günün Kutlu Olsun Canımın İçi Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Canımın içi doğum günün kutlu olsun.... Seni geçen yaşında her nekadar üzdüysemde beni affet... Yeni yaşında ve bundan sonraki her ...
Canımın içi doğum günün kutlu olsun....
Seni geçen yaşında her nekadar üzdüysemde beni affet...
Yeni yaşında ve bundan sonraki her yaşında asla üzülmemen dileklerimle..
afiyet olsun canımın içi...![]()
![]()
İyi Ki Doğdun Canımın İçi, İyi Ki Doğdun..
Gözlerimi açtım bugün,
Daha önceki günlerde açılamamış gözlerimi,
Bugün seninle, sana açtım..
İçimde bir telaş
Nereye yada neden gideceğimi bilmeden,
Bir koşturmaca içerisindeyim bugün..
Hediyemi, pastamı aldım, birde ÇİÇEK,
Kapı kapı dolaştım,
Her gördüğümü sen sanıp yaklaştım,
Uzaklarda olduğunu unutmuştum sanki,
Başka mevsimler,
Başka sabahlar,
Başka insanlar,
Başka bir sen,
Başka bir ben,
Ya karşıdan doğan güneşti...
Yada sen...
Öylesine sıcak ve parlaktı,
Uzandım ama,
Ne sıcaklığına kavuştum,
Ne de parlaklığına dokundum,
Gözlerimi açtım sen yoktun...
Buda bir rüyaymış,
Diğerleri gibi ama, olsun...
Günümü aydınlatan güneş,
Tenimi ısıtan ateş...
İyi ki varsın...
İki ki doğdun canımın içi, iyi ki doğdun...![]()
Konu sEEnoEviL tarafından (14/11/2009 Saat 02:37 ) değiştirilmiştir.
aaa çiçekçimim doğum günüymüş iyiki doğdun canımsağlıklı mutlu yıllara inşallah sevdiklerinle beraber
![]()
Teşekkür ederim Aşkın cım
ayh pastamda güzelmişşş o eller kimin
Güzel dileklern için ayrıca teşekkürler
hı bide seni Allahh affetsn![]()
saka saka
saol canm askıncım güzel kutlaman için
mavişimmmteşekkürederm tatlım Aminnn diyorum bu msjına cvp olarak
![]()
Konu Tsira tarafından (14/11/2009 Saat 03:14 ) değiştirilmiştir.
cicekim böcekim. zaman öylle bir seyki derin bir nefes gibidir. derinden bir nefes cekersin, zaman akivermis. ufaktan nefes alirsin zaman gecmek bilmez. öyle bir hayat yasaki derin bir nefes gibi. hayati yasa tadini cikar. her yeni güne gülerek uyan her ani dolu dolu yasa. evet öylle bir hayat yasaki gölgler hep ardinda kalsin. öyle bir hayat yasaki dost dediklerin daima ardinda degilde yaninda olsunlar. gecen yil tam olarak kutlayamamistim ama bu yil derlerya iki elim kanda olsa bile yazacagim. cünkü hak ediyorsun bütün güzel sözleri. aramizda onca seyler gecmesine ragmen ne sen selami kestin nede ben senden vazgectim. gecmekte istemiyorum oysadedim ya tarifini edemedigim ender kisilerdensin. yeri geliyor bir cansin yeri geliyor bir dost sun. bazende dosttanda ötede.iyiki tanimisim seni iyiki halen yanimdasin. cok üzdüm seni ama bak en son veridigim sözden beri hic üzdümmü. üzmiyecegim iste. hediyeni burdan vermiycem ama posta kutunu pazar gününe kadar kontrol etmeden gitme. cicekim iyiki dogdun iyiki iyiki varsin. nice nice yillara. yine yazacagim sana..
canım yaa çok güzeldi sahiden güzel dileklerdi bunlar teşekkür ederm çok cok hemde
umuyorum bende dedigin gibi olur hayat gecen yıllardan farklı ve daha sevimli
tabi benm için deil sadece bencillik yapmıyım
kötü anılarımızın oldugu kesnama olsn nolcak iyisi kötüsü bizim
teşekkür ediorm tekrar![]()
mutlu yıllar çiçek![]()
Yeni yılının sana getirmesini istediklerim ilen getirmesini istemediklerimi ben aşağıda sıralicam.
Uyar yada uymaz olur yada olmaz ama olması için temiz ağızdan duamıda eder amin de derim inşallah.
.
.
Seninle doğup seninle ölecek kadar ayrılmayacaklar olsun bundan sonra hayatında.
.
Ruhunun sınırsızca dolaşacağı engin bucaksız öle acısız öle mesut sevdalara yelken açsın ki zaman sana, hayret et sende vay be ben neymişim diye
.
.
Özledin mi beni hıı ?Cevap ver cvp diye küstah kelimeler kullanacağın kadar yüksek olsun balkonun alçaklara seslenirken.
.
Yalvarıp yakarılan dualarda adın olsun.
.
Birgün tonton bir nene olup kucağında beyaz tekir kediylen oturduğun sallanan sandalyeden bu günleri hatırla
.
vazgeçilen diğil vazgeçen ol
.
Kariyer de yap, çocukta ve hatta uzun uzun mavi yolculuklar da ya bundan sonra
.
Hayallerin gerçek olsun, geçen sadece zaman olsun sen ve sevdiklerin için.
.
Kaçmayan fırsatların ilen bitmeyen ümitlerin olsun yaşamında
.
.
İyi ki doğdun iyiki varsın diyenlerinin çok olması dileğiyle
.
Mutlu ve güzel yeni yaşlar dilerim
![]()
ay ay ay tatlım benim dogum günü çocugumu olmus dogum günün kutlu olsun hayatım
yeni yasının mutluluk huzur saglık ask meşk ne istiyosan getırmesi dilegiyle![]()
Doğummm günün kutluu olsunn![]()
Nice Yıllara Çiçek'cm
İyiki Dogmuşsun
Yeni Yaşının Sana Saglık Mutluluk Huzur ve Başarı Getirmesini Dilerim
Konu sakli_duslerr tarafından (18/11/2009 Saat 17:23 ) değiştirilmiştir.
Paylaş