Dogum Günün kutlu olsun Pares nice mutlu yillara![]()
Geyikhane.biz Katagorisinde ve Tebrikler * Kutlamalar * Taziyeler Forumunda Bulunan Doğum günün kutlu olsun pares'cim Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Serapcım özür dilerim geç oldu biraz ama telefonum serviste. Genpa sağolsun gene herzamanki gibi verdiği gün de telefonu teslim etmedi. ...
Serapcım özür dilerim geç oldu birazama telefonum serviste. Genpa sağolsun gene herzamanki gibi verdiği gün de telefonu teslim etmedi. Baktım ki konu açılmamış hemen açam dedim
Aslında doğruyu sölemek gerekirse aydın hatırlattı . Kafam okadar dolu ve yorgun ki şu son dönemler unutkanlıklarımda arttı şu son aylarda.
Canım serapım canım ablam benimsen okadar iyi birisinki anlatamam bunu. Ne bilim ilk zamanlar konuştuğumuz günler geceleri msnde yaptığımız muhabbetler şu son dönem çok azalsada olsun beah senin değerin bende ayrı iyiki varsın güzelim. iyiki doğdun ve iyiki seni tanımışım. İnanıyorumki zamanla şu web işini kapacaksın. Unutma bir işi başarmak istiyorsak o yolda çok engeller çıkacak ama önemli olan o engelleri en az zararla atlatmak
herzaman yanındayım bilesin güzelim..
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN... NİCE MUTLU YILLARA ...
Dogum Günün kutlu olsun Pares nice mutlu yillara![]()
doğum gününüz kutlu olsun
sen gel burayaa canım telafi edecem
affet geç kalmışlığımı
mutlu yaşlar mutlu yaşlar sana
Mutlu yıllar Serap :kop: :kop:
Dogum günün kutlu olsun serapım![]()
Allah gönlün gibi temiz bir yıl bir ömür nasip etsin inşallah
seviormm senii![]()
iyiki dogdunn![]()
vay vay ben geçmi kalmışım tüh
Affet ablam beni hem sen hiç demedinki :hih
Happy birth day to you webmaster gril