Yeni yıl kellere saç,züğürte para,sıvacıya mala,işsize iş, dişsize diş, olmayana çocuk, üşüyene gocuk, kahvaltıya sucuk, çaya şeker, behlule bıhter, yamağa tuz, rakıya buz, evde kalana kocadırdır etene akıl, onu çekene sabır versin
Geyikhane.biz Katagorisinde ve Tebrikler * Kutlamalar * Taziyeler Forumunda Bulunan Herkese Mutlu Yıllar ! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Arkadaşlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun ! Umarım geride bıraktığımız yıllardan her anlamda daha iyi;sağlık,mutluluk,huzur,barış ve tabiki aşk ve para ...
Arkadaşlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun !
Umarım geride bıraktığımız yıllardan her anlamda daha iyi;sağlık,mutluluk,huzur,barış ve tabiki aşk ve para dolu bir yıl geçirirz
Savaşlardan,kavgalardan,sıkıntılardan,hastalıklard an uzak şeker gibi bir yıl olsun 2010
Bir de izninizle bi dörtlük paylaşmak istiyorum sizinle
Kon Noel Baba kon
Kon bacaya kon
İçimde var kırmızı bir don
Hoşgeldin 2010 !
Tamam uzatmıycam daha fazla
İYi YILLAR
Yeni yıl kellere saç,züğürte para,sıvacıya mala,işsize iş, dişsize diş, olmayana çocuk, üşüyene gocuk, kahvaltıya sucuk, çaya şeker, behlule bıhter, yamağa tuz, rakıya buz, evde kalana kocadırdır etene akıl, onu çekene sabır versin
Herşeyi "dozajında" yaşayacağımız bir yıl olur umarım... Taşıyamayacağımız yükler, sorumlukluklar, duygular binmez omuzlarımıza...
İşte tüm bu şartların lehimize olması mutlu edecektir zaten bizleri...
Hayırlı bir yıl; ömür diliyorum herkese...
Yeni bir yıl var kapımız da. 2010 Yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edicek şekilde olsun.
İyi Seneler!
Mutlu Güzel bir sene geçirin![]()
yeni yıl hepimize bolca para getirsinnnherkese mutlu yıllarrrr ..
yeni yıl yeni yıl yeni yıl![]()
diliyorum çok güzel olur
ki bunu her yıl diliyorum da sonra kötü bişe olsada bu diledgim aklıma bile gelmio
amann ne gelirse artık![]()
Tüm geyikhanelilere mutlu huzurlu bir yıl diliyorum herşey gönlümüzce olsun...
Herkese mutlu hayirli saglikli bir sene diliyorum.
Paylaş