iyiki doğdun ''Barış Akarsu''

Geyikhane.biz Katagorisinde ve  Tebrikler * Kutlamalar * Taziyeler Forumunda Bulunan  iyiki doğdun ''Barış Akarsu'' Konusunu Görüntülemektesiniz.=>[Linkler Misafirlere Gizlenmiştir,Forumdan Yararlanmak İçin Üye OLunuz Üye OL ] Barış Akarsu, (d. 29 Haziran 1979, Zonguldak – ö. 4 ...

+ Yorum Ekle + Yeni Konu aç
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 9 ve 9
    ¢αρтαιη ∂єєя
    mfb1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

iyiki doğdun ''Barış Akarsu''

[Linkler Misafirlere Gizlenmiştir,Forumdan Yararlanmak İçin Üye OLunuzÜye OL]

Barış Akarsu, (d. 29 Haziran 1979, Zonguldak – ö. 4 Temmuz 2007, Bodrum), rock müzik şarkıcısı, TV oyuncusu.

İlk, orta ve lise öğrenimini Amasra'da tamamladı. Lise öğrenimini sürdürürken Amasra Yelken Kulübü'nde profesyonel olarak yelken sporu ile ilgilenmeye başladı. Müziğe ilgisi küçük yaşlarda başladı. İlkokuldayken elinde blok flüt sokaklarda dolaştığını söyler. Ama müzikle asıl tanışması Amasra'ya gelen müzisyenlerden etkilenerek çalmayı öğrendiği klavye, gitar ve mızıka ile olmuştur. Barış Akarsu, o dönemlerde dinlemeye başladığı 1970 ve 1980'lerin rock, hard rock ve heavy metal grup ve sanatçılarından etkilendi. Antalya'da animatör ve müzisyen olarak çalıştı. Ankara'da garsonluk, barmenlik ve müzisyenlik yaptı. Daha sonra Karadeniz Ereğlisi'ne gelerek dört yıl boyunca çeşitli barlarda, yerel televizyon ve radyolarda programlar yaptı. Bu dönemde ATV kanalında yayınlanan Akademi Türkiye yarışmasına katıldı ve 2004 Temmuz ayında yarışmayı birinci olarak tamamladı. Yarışmadan hemen sonra İstanbul'a yerleşti ve müzik çalışmalarına burada devam etti. Yarışmanın sonuçlanmasından ilk albümünü çıkarmasına kadar geçen sürede Türkiye'nin değişik yerlerinde sayısı 200'ü geçen konserler verdi.

31 Aralik 2004'te Seyhan Müzik'ten Serdar Öztop'un yapımcılığı ile ilk albümü Islak Islakı piyasaya çıkardı. Bu albümden aynı yıl içerisinde "Islak Islak", "Kimdir O","Amasra" ve "Mavi" parçalarına klip çekti. 3 Ağustos 2006'da ikinci albümü olan Düşmeden Bulutlarda Koşmam Gereki piyasaya çıkardı.10 yeni ve 1 coverden oluşan albümde söz ve bestesi Akarsu'ya ait "Yeter Be" ve "Ben" adlı iki eserde bulunmaktadır. İkinci albümden; "Vurdum En Dibe Kadar" ve "Yaz Demedim" parçalarına klip çekildi 2006 yılında Star kanalında yayımlanmaya başlanan Yalancı Yarim dizisinde başrollerden birini üstlendi. Bu dizinin ardından sevenleri tarafından "Alfonso Tarık" olarak anılmaya başlandı.

Barış Akarsu, yirmi sekizinci doğum günü olan 29 Haziran 2007 Cuma akşamı saat 22:30 civarında, Muğla ilinin Bodrum ilçesine 5 kilometre mesafede olan Torba Kavşağı'nda bir trafik kazası geçirdi. Otomobilde bulunan Zeynep Koçak (24) ve Nalan Kahraman (37) olay yerinde öldü. Barış Akarsu hastaneye kalbi durmuş olarak getirilmiş ve acil serviste kalbi yeniden çalıştırılmıştır. [1] Özel Bodrum Hastanesi'ne kaldırılan Barış Akarsu ise, beş günlük yoğun bakımın ardından 4 Temmuz 2007 Çarşamba günü saat 20:10 sularında hayatını kaybetti ancak ölümü 23:10 da açıklandı. Özel Bodrum Hastanesi önünde yoğun bakımda kaldığı sürece sevenleri nöbet tutmuş ve iyileşeceğini ümit etmiştir. 20:10 sularında kalbi durduktan sonra tekrar çalıştırılmaya çalışıldığı söylenmiştir. Ölümünden sonra Yalancı Yarim dizisi ve yeni hazırladığı albüm yarım kalmış, albümü ölümünden sonra tamamlanmıştır. Ancak dizinin çekimleri durdurulmuştur. Genç yaşta hayata veda eden Akarsu, Amasra'da toprağa verilmiştir. [2] Merhum sanatçının heykeli, Tankut Öktem tarafından yapılmaktaydı. 3 metre olacak olan bu heykeli Öktem'im vefat etmesinden dolayı yardımcıları tamamlamıştır.Başarıyla tamamlanan heykel, sanatçının ölüm yıldönümü olan 4 Temmuz 2008'de 1.Barış Akarsu Kültür ve Sanat Festivali'nde Amasra'ya dikilmiştir.Ölümünün 1.yılında kaza yaptığı kavşağın adı Barış Kavşağı olarak değiştirilmiştir... " Gittiğin yerlerden yer tut Barış bizlere, hep beraber geleceğiz Beşiktaşımızı izlemeye..."

mfb1903's İmza: Sonsuz kadar ozgurken
    Nefes kadar kısıtlı yasamam
    Aşka koşarken ayağı kötekezlıyip düşmemek için çırpınırken yanımda war olana tutunmaya çalırken yanımda kimsenin olmadığını görüp aswaltın o acımasız sertliğine düşüyorum we ağlamaya başlıyorum canımın acıması umrumda değil ben yanlızlığıma ağlıyorum....
    ayşe deniz akkoç
    25.09.2009
    11.25

BEN KİMSEYİ SENİ SEVDİĞİM GİBİ SEVEMEM Kİ

Ay gibi girdin dünyama
    Yaşarım ben sen oldukça
    Şen olur dünyam sen oldukça
    Ey benim canım ayşem

Canim dedim sana canim, ah canimi aldin obur yarim!
    Sen yine'de uzulme, dayanamam sana, kiyamam!

Istanbul'da bir yarim var,
    gozbebegim canim var, unutamadim seni aaaah!
    Kendimi unuttum!

Su gibi akar omur, genclik onune set mi olur...
    Yakar sensiz yillarr, ustume hayalin yagar, yagmur yagmur!
    Bilirim simdi bensiz seni buldum yerdesin!
    Ne tadi varki ben olmadan anilarin, adini bir ben bilirim, yeter! kimse bilmesin!
    Istanbul koydum ismini, istanbul acilari!

ßiR Dü$
    sakli_duslerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yanıt: iyiki doğdun ''Barış Akarsu''

Allah Rahmet Eylesin Çok severdik
    sakli_duslerr's İmza:

kader ;sevdiğin kişi için tesadüflerden köprü inşa etmektir!....

İlhan İrem - Samanyolu

Lay Lay Lom

Aldırma Reis

Gel Son Defa

¢σℓσηєℓ ∂єєя
    sheppard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

allah rahmet eylesin
    sheppard's İmza: C:\Documents and Settings\Administrator\Belgelerim\Resimlerim\14648  _173223139268_149575124268_2697837_5557708_n.jpg

«[є∂ιтöя ]»
    efsanetaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
    efsanetaner's İmza:

Beklemek....."

Bakmayın öyle sekiz harf üç hece tek kelime olduğuna...
    ne anlamlar barındırır içinde... ve ne zor bir kelimedir...
    hem söyleyen... hemde söyleten için...
    bekleyen bekler bekleten bekler...

♥ ραтιкα*
    Nefret-İ İsyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Allah günahlarını affetsin
    Nefret-İ İsyan's İmza:

ⓝⓔⓕⓡⓔⓣ-ⓘ ⓘⓢⓨⓐⓝ

<3

ⓓⓔⓟⓡⓔⓜ

¢αρтαιη ∂єєя
    juliet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Allah rahmet eylesin...
    çok erken gittin barışım seni çokk özlüyoruz....
    juliet's İmza:

Sessiz sevmelere mahkum ettin bu yüreği sevgili..

senden gelen her güzel şeyle birlikte buna da eyvallah..

Kalbim kalbine emanet yar...ben ruhuna talibim..

¢σяρσяαℓ ∂єєя
    frdndl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Allah rahmet eylesin
    frdndl's İmza:
    sürüye uymaktansa kendimi kurda yem yaparım

¢αρтαιη ∂єєя
    mfb1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

[Linkler Misafirlere Gizlenmiştir,Forumdan Yararlanmak İçin Üye OLunuzÜye OL]
    Konu mfb1903 tarafından (04/07/2009 Saat 00:57 ) değiştirilmiştir.
    mfb1903's İmza: Sonsuz kadar ozgurken
    Nefes kadar kısıtlı yasamam
    Aşka koşarken ayağı kötekezlıyip düşmemek için çırpınırken yanımda war olana tutunmaya çalırken yanımda kimsenin olmadığını görüp aswaltın o acımasız sertliğine düşüyorum we ağlamaya başlıyorum canımın acıması umrumda değil ben yanlızlığıma ağlıyorum....
    ayşe deniz akkoç
    25.09.2009
    11.25

BEN KİMSEYİ SENİ SEVDİĞİM GİBİ SEVEMEM Kİ

Ay gibi girdin dünyama
    Yaşarım ben sen oldukça
    Şen olur dünyam sen oldukça
    Ey benim canım ayşem

Canim dedim sana canim, ah canimi aldin obur yarim!
    Sen yine'de uzulme, dayanamam sana, kiyamam!

Istanbul'da bir yarim var,
    gozbebegim canim var, unutamadim seni aaaah!
    Kendimi unuttum!

Su gibi akar omur, genclik onune set mi olur...
    Yakar sensiz yillarr, ustume hayalin yagar, yagmur yagmur!
    Bilirim simdi bensiz seni buldum yerdesin!
    Ne tadi varki ben olmadan anilarin, adini bir ben bilirim, yeter! kimse bilmesin!
    Istanbul koydum ismini, istanbul acilari!

αℓıѕıуσя EmRe*26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İyi ki doğdun Barış Akarsu
    Konu efsanetaner tarafından (04/07/2009 Saat 10:43 ) değiştirilmiştir.
    EmRe*26's İmza:

Alice Cullen

Paylaş