Kimse'yi Ve Yaduceha'yı Tebrik Ederiz
demek sonundaa
Allahım Sağlıklı Anneli Babalı büyütmeyi nasip etsin
K.T. 'm hoşgeldinnn yeni dünyaya![]()
Geyikhane.biz Katagorisinde ve Tebrikler * Kutlamalar * Taziyeler Forumunda Bulunan ''KimsE'' & yaduceha tebrik ederiz Konusunu Görüntülemektesiniz.=>canım arkadaşım kardeşim, aylardır beklenen güzel haberi vererek cok hoş bır havaya soktu beni. canım kardeşimin 3,42 kg 50 cm ...
canım arkadaşım kardeşim, aylardır beklenen güzel haberi vererek cok hoş bır havaya soktu beni.
canım kardeşimin 3,42 kg 50 cm boyunda bir oğlu oldu. bu haberi belki kendi vermek isterdi ama duramadım, sitede de ilk kutlayan ben olmak ıstedim...
Allah hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin insallah.. Vatana millete hayıllı bır evlat olması temennısıyle..
Allah bol iman sağlık mutluluk versın ınsallah KEREMemimize
SEVGİLİ SELIM VE İLKNUR, ALLAH MUTLU MESUT BİR ÖMÜR VERSIN INSALLAH COCUGUNUZLA BIRLIKTE..
![]()
.
Konu §îRîÑë tarafından (05/12/2009 Saat 12:00 ) değiştirilmiştir.
Kimse'yi Ve Yaduceha'yı Tebrik Ederiz
demek sonundaa
Allahım Sağlıklı Anneli Babalı büyütmeyi nasip etsin
K.T. 'm hoşgeldinnn yeni dünyaya![]()
Konu pelüün tarafından (05/12/2009 Saat 12:52 ) değiştirilmiştir.
Keremdoğdumu
az erken gelmiş dayanamadı demekki
13 aralık diye bekliyordum
![]()
KimsE & İlknur Tebrik Ederim Allahım Uzun Güzel Bir Yaşam Nasip Etsin
selllllllllllllllllllooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo
çok sevindim
Allah mutluluğunuzu hep daim etsin
bana sözünüz vardı3ünüzün fotosunu istiorum hemen
![]()
KimsE & YaduuTebrik Ederim
Allah Analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun inş.
Mutluluğunuzda daim olsun![]()
Hayırlıı olsunn
Çok sevindim gercekten ya
Kerem Tuna çabucak büyü seni burda görmek istiyoruzz![]()
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin uykusuz geceler başladı yani ıngaaaaa ıngaaaaa![]()
''KimsE'' & yaduceha gözünüz aydın
Hoş geldin bebek,
Hoş geldin. Masum yüreğini alıp, karşı kıyıdan yürüdün geldin buralara. Ellerinde ışığı sönmemiş yıldızlar, gözlerinde yeni dünyaya salınan ilk şaşkın bakışların ışığıyla sen de merhaba dedin taze güne, aydınlığa. Avuçlarında ötelerin temizliği ve sıcaklığı var hala. Kalbin bir kuşun kalbi gibi ürkek ve kırılgan. Tenine henüz değmemiş rüzgarın hoyrat eli. O kentin ortasında henüz yenisin, çok yenisin. Annenin sıcak teni, şefkatli elleri ve merhametle atan yufka kalbi senin için çarpacak bundan böyle. Şarkıları, ninnileri senin için söyleyecek.
Hoş geldin bebek aramıza.
Annene ve Babana hoş geldin.
ayhhhzaman çok hızlıı geçiyoo
o an gelmiş
kimse babişko olmuş![]()
yaducehada annemcim
Allah anne ve babasıyla büyümeyi nasip etsin inşallah yakışıklı olacagını garanti eden isimli bebeğimizekerem tuna
![]()
Gözünüz aydın uykusuz geceler hoşgelmiş![]()
Paylaş