ne hayırlı bir gecede ömür boyu birlikte yaşlanmak için imza atıyorsunuzbu gecenin hayrı üzerinizden eksik olmasın
ömür boyu mutluluklar diliyorum
bir ömür boyu bir yastıkta kocayın
![]()
Geyikhane.biz Katagorisinde ve Tebrikler * Kutlamalar * Taziyeler Forumunda Bulunan Mutluluklar DeR_BeST & Bal_Bocegi Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bu konuyu açıp açmamak arasında gidip geldim ama en sonunda açmaya karar verdim Belki bilmeyenlerimiz vardır Bugün DeR_BeST & B ...
Bu konuyu açıp açmamak arasında gidip geldim ama en sonunda açmaya karar verdimBelki bilmeyenlerimiz vardır Bugün DeR_BeST & Bal_Bocegi bugün dünya evine girdiler
düğün saat kaçta bilmiyoum ama bugün işte düğün
Rabbim bir yastıkta kocatır sizi inşallah ve o yastıktan sizi ayırmaz hiç .. Mutluluğu hakeden bir çiftsiniz ve yüzünüzden gülücükler kalbinizden huzur hiç bir zaman eksik olmasın... Söleyecek çok sözüm vardı aslında ama beceremiyorum işte kutlama olaylarını benBenden gelin hanıma külçe altın seti
![]()
Damat bey'e ise
![]()
şimdilik resimleri ile yetinin abicim ve ablacım
ileride holdingimin temellerini attığımda size alıcam bunları
![]()
lafı çok uzattım galibaaa hani diyoruz ya birisi doğduğu zaman iyiki doğdun falan . Bende size iyiki evlendiniz demek istiyorum
İYİKİ EVLENDİNİZZZZZ
Konu PSiKoMaNYaH tarafından (20/07/2009 Saat 04:52 ) değiştirilmiştir.
ne hayırlı bir gecede ömür boyu birlikte yaşlanmak için imza atıyorsunuzbu gecenin hayrı üzerinizden eksik olmasın
ömür boyu mutluluklar diliyorum
bir ömür boyu bir yastıkta kocayın
![]()
bir ömür boyu çok mutlu olursunuz inşbir yastıkta kocamanız dileğiyle
hayırlı evlilikler![]()
en güzel bir gecede olmuş evliliğiniz
bu kandil gecesi kadar hayırlı ve güzel bir birliktelik diliyorum ömür boyu![]()
mutluluklar tebrikler![]()
tebrik ederim bir yastıkta yaşlanırsınız inşallah...
Allah mutluğunuzu her daim etsin...![]()
Birini daha kaybetik vah vah
Mutluluklar dilerim
Teşekkür ediyorum. Sağolunuz.
Bu arada çiko sana hiç bişi demiyorum. Herkesin yüzünü güldürdün düğünde. Allahta senin yüzünü güldürsün emi ?
Gönlümün sultanı biricik aşkım sitemizin kraliçe arısı Bal_Bocegi allahın emri ile eşim olmuştur. Darısı tüm sevenlerin başına.
Rabbim birlikte hayırlı bir ömür nasip etsin.
Selametle KALINIZ
Allah Bir ömür boyu mesut etsin kardeşim.. Darısı başımıza
Evet ben bizzat kutlamıştım.Yukarda da arkadaşlar belirtmiş hayırlı bir gun hemde gözden kaçan 2. bir hayırlı gün Arkadaşlarımız 19.07 günü evlenerek aynı zamanda bundan sonra 2 kutlama birden yapmış olacaklar 1. evlilik yıldönümleri 2. ise FENERBAHÇE nin kuruluş günü
Boşuna Aziz Yıldırım dememişti bir şekilde BİRGÜN HERKES FENERBAHÇELİ olacak diye
19.07
hayırlı olsunda abi.
sitem ederim ben daha sana hep haberin olsun![]()
Paylaş