Mutlu ve nice daha güzel yıllara Recori
Allah heryaşın güzelliğini tattırsın sana ve sevdiklerine![]()
Geyikhane.biz Katagorisinde ve Tebrikler * Kutlamalar * Taziyeler Forumunda Bulunan Recori Doğum Günün Kutlu Olsun Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Mutlu Seneler abi Doğum günün kutlu olsun kutlarız bunu artık bir ara mumları söndürürsün pastayıda sen al tabi...
Mutlu Seneler abi![]()
Doğum günün kutlu olsun![]()
kutlarız bunu artık bir ara mumları söndürürsün
pastayıda sen al tabi![]()
![]()
Mutlu ve nice daha güzel yıllara Recori
Allah heryaşın güzelliğini tattırsın sana ve sevdiklerine![]()
mutlu yıllar abi
nice mutlu - huzurlu - seneler geçirmeni dilerim sevdiklerinle![]()
akrepler bir bir burdayım diyor
KAÇ OLDUN ABİ ŞİMDİ SEN![]()
Konu pelüün tarafından (05/11/2009 Saat 12:25 ) değiştirilmiştir.
anamm Ricipp abimin dogum günümü varrmışşşamanda amannn
canım abim yakışıklı ricip abim
Dogum günün kutlu olsunnn nice nice yaşlaraa inşallahhh sevdiklerinle perilerinle ve en mutlu halinle
iyiki dogdun iyiki varsın çok sıradan olucak ama canı gönülden diyorum iyiki tanıdım seni ricip abi![]()
Nice Mutlu Yıllara..
Nice yıllara![]()
dogum gününüz kutlu olsun...
Dogum günün kutlu olsun Recori![]()
Kardeşim nice niceee... niiiceeee... sağlık mutlu ve güzel yıllara hayırlısı ile inşallah (hönk))
Gardaş be yaw sen iyiki doğmuşsun heee sende olmasan bu dibe giresi dünyada kim bana böyle gardaş olurdu bilmiyorum. Etraftakilere insanlık dersi verirken senden bahsediorum. Bkz Recep diye isaret ediyorum.
Her daim varol dostum. Allah işini gücünü rast getirsin dostluğumuzu baki kılsın. Amin (zzzz )
Neyse hade şımarma bu arada yeğenimin cinseyiti halamı belli olmadı be yaww...
cik cik...
neyse gelince bir ara bu doğum gününü ıslatırız... ( bu kadar duanın üstüne oldumu ? | OLDU )
Selametle....
Abimmmmmmm senindemi doğum gününü kaçırdım...
Bu DeR_BeST yokmuuuuuu hiçbirşeyden haberdar etmiyor beniiibir ara sor bunun hesabını benim adıma olurmuuuuuuu
....
Doğum günün kutlu olsunMutlu ol senelerce
Yeni yeni bebelerle inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh![]()
Paylaş