Ocak
Şubat
Mart
Nisan
Mayıs
Haziran
Temmuz
Ağustos
Eylül
Ekim
Kasım
Aralık
Geyikhane.biz Katagorisinde ve Anketçe Forumunda Bulunan Hangi ayda doğdunuz ? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>eylül......
eylül...
mavişim's İmza:
Saturn's İmza: Uyandığım bu sabaha gözlerin bakmaz mı? Beklenen gün geldi, açtı laleler beyaz. Uzakları hayal eder, tuttuğu avucunda Söz durdu, artık sen ve ben ve uçsuz zamanım .. Delicesine .. Ya da öylesine ..
ben şubat dogumluyum
edom_06's İmza: HERKES BU HAYATTA BİRŞEYLER ÖGRENİYOR
%8,40 oda güzel, Eylül
Nefret-İ İsyan's İmza: ⓝⓔⓕⓡⓔⓣ-ⓘ ⓘⓢⓨⓐⓝ <3 ⓓⓔⓟⓡⓔⓜ
Ekim şu anlık 2.cıyz 47 9,59%
arda_rapforlife's İmza: GELİYOR SIRAM Geliyor sıram ansızın atlayacağım boşluğa ne çürüyen etimden haberim olacak ne gözlerimin çukurunda dolaşan böceklerden durup dinlenmeden ölümü düşünüyorum sıram yakın demek. Nâzım Hikmet ... \ 10 Eylül 1961, Laypzig Bu zincirinden boşanmış poyrazda Uçuyoruz dolunaya doğru Yel yepelek yelken kürek ... Can Yücel ... sanki bir kız hep yürürdü yollarda evimin önünde ayağını silerdi paspasa kapımı açardı gümüş bir anahtarla sanki hep gelirdi, sevişirdik bazen..
~Any0ne*'s İmza: İçim içime sığmıyor seni düşündükçe..Nefes almalarım çoğalıyor adın geçtikçe..Gözlerimin içine gülüyor 'sen' denince..cc Heyecan huzur mutluluk..Anlatmaya kelime bulamıyorum.. Yetmiyor zaman seni yaşamaya ~ Hoşgör beni.. İlk'imsin..Hoşgörki utanmasın yüreğim..kızarmasın yanaklarım .. Üzerime yağan mutluluk yağmuru..Aşkın esintisi birazda..Hoşgör.. Dedim ya ilk yağmurumsun* `Yüreğine ve seni böyle güzel yapan yüreklere minnettarım ~
ocak
temmuz
TemmuZ ..
sweet_witch's İmza: Hadi topLa yüzünü prenses ÜzüLme katLa hüznünü KaLdır çekmecene bir yerLere sakLa Daha ömrünü tüketecek Nice yaraLarın oLacak Yeniden kanayacak ....çσк ѕєν∂ιğιм вιя уαℓαη∂ıη.... ! sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹiq ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs ßirR çıqLıq buLsamM ! hiç SusmayanN , __________yaDa biR cümLe beniİ anLatanN ♥♥♪♫♪♥♥ Mod = YGS - LYS ..
Etiket Bulutu Ana Sayfası
Forum Kuralları
Paylaş