unutulmucak bişi yoktur beyin istesin yeter ki
2si de unuturlur![]()
sevda
ihanet
Geyikhane.biz Katagorisinde ve Anketçe Forumunda Bulunan Sevda mı Unutulmaz İhanet mi? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>sevda mı unutulmaz ihanet mi?...
sevda mı unutulmaz ihanet mi?
unutulmucak bişi yoktur beyin istesin yeter ki
2si de unuturlur![]()
katılıyorum canımölümün acısı bıle unutuluyo bu neki
:heh:
annemin ismi Sevda nasıl unutıyım![]()
süpersin be bekir
![]()
bence ikiside unutulmaz ama ikisi arasında ihanet bence ayrıca ölümün acısı un utulur ama ölen unutulmaz sevdanında acısı unutulur ama sevdalar unutulmaz acıyı unutmak isteyen beyindir bir tür savunma mekanizması gibi çalışan beyin acının bünyeye zarar verdiğini gördüğünden acıyı unutmaya meyillidir
aslında hiç bişey unutulmaz sadece kapıyoruz üstünü
yaşamaya devam ediyoruz
ihanette sevdada unutulmuyo ama acıtmıyo unuttuk dedigmiz nokta budur bence![]()
ben istediğim herşeyi unutabilirimyeter ki isteyim
![]()
alsında hepsi unutulur
benim bir ara söyle bir sentezim vardı
robinson bir adaya düşmüş evet orada 30 yıl kalmıs ama sonucta o adadan kurtulmus evet 30 yıl sonra kurtulmayı başarmış
ama o adada onun yaşadığına dair kalıntılar mutlaka var(mutlaka bir şekilde kalır) onun 30 yıl yaşadığına dair izleri mutlaka kalır derdim
ama sonra sentez kendiliğinden gelişti
evet adam 30 yıl bir adada yaşamış sonra adadan kurtulmuş
evet izleri vardı
ama sonra depremler fırtınalar seller tusunamiler bastı ne iz kaldı nede kalıntıları
sadece o adaya düşen kişinin naılarında kaldı
adada izi aklmadı
eger benim taşıdığım kalp bir adaysa
o adaya sultan olmaya gelen veya bana nefreti bırakan kişi
bu sentez doğrultusunda hareket etmesi gerek tabi
isteyen bu sentezi benimseye bilir![]()
süperdi paşam ya çok doğru![]()
ihanet hiç bi zmn unutlmz dşnsenize sevdinz ihanet edior sze aradan zmn geçior hala seviorsnz szede dnmek istior aklnzdn çkarmı ihaneti...?![]()
Paylaş